Stilling: helse > influensa >

hvor å fjerne en splint på foten

   I løpet av sommeren, er det vanskelig ikke å gå barbent på verandaen for å føle de varme strålene fra solen skinner på ansiktet ditt. Dessverre, det kommer en tid da vi får fliser til fots vår. Lær hvordan du kan behandle din Splinter effektivt

Du trenger:
rubbing alkohol
. pinsett. Mobiltelefonibomull pads.
sterilisert nål.
lys.


en.
Først, få tak i en pinsett, teknisk sprit, og noen bomull pads til å fjerne splinten på dårlige foten. Du vil også ønske å gjøre dette et sted som gir lys slik at du kan enkelt se splinten.
to.
Bruk rensevæske til grundig skylle og rengjøre pinsett som du skal bruke til å trekke ut splinten ut fra foten din. Også ta på litt rubbing alkohol rundt splinten mykt med en bomullsdott. Pass på at du ikke søke direkte på det området av Splinter ditt, da dette kan skyve splinten i videre.
Tre.
Neste, ta fatt i pinsett og dra splinten ut. Hvis det er innebygd i en litt dyp, kanskje du vil at noen skal presse litt for å hjelpe splinten stikker ut. Når flisen er fjernet, rengjør området grundig med litt rensevæske.
Fire.
Hvis foten splinten er innebygd i for dypt, kan du bruke en ren, sterilisert nål til lett skrape av litt hud som dekker flis. Pass på at du ikke går i for dypt. Hvis du ikke får tak i splinter, bare la den være alene. Vask området med såpe og vann.
Fem.
Hvis foten splinten du har latt alene forstyrrer din evne til å gå, se din lege for å få det fjernet. Hvis splinten er liten og ikke medfører noe ubehag, vil det sannsynligvis jobbe seg ut av foten din over tid. Husk å se opp for tegn på rødhet og hevelse, som kan tyde på en infeksjon. Gå og se legen din så snart som mulig.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------