Stilling: helse > influensa >

hvordan å forbli edru uansett

   Når du har sluttet å drikke, kan det likevel være en utfordring å holde seg edru. Her er en guide til gjenværende nøkterne uansett hva

Du trenger:. . .
Elektrokardiogram og Chest X Ray


en
Først trenger du en utgivelse mekanisme. Det vil være å prøve ganger som vil få deg stresset. Du trenger noe som vil hjelpe deg å forbli edru gjennom disse tider uten å drikke eller slå til andre laster. Eksempler kan være trening, bønn, eller til en datamaskin spill som du liker.
To.
Foreta en første mål om å bo edru i et år. Skriv ut et tegn og satte den et sted hvor du vil hele tiden se det. Skiltet bør si noe sånt som, "No drikking for 1 år, med start 1 januar 2012. " Dette vil hjelpe deg å forbli edru.
Tre.
Hold deg unna alle mennesker som liker å drikke. Hvis de er alltid drikker så du trenger ikke å være deres venn.
Fire.
Hold deg unna barer, diskoteker, kasinoer, sportsarrangementer og andre arenaer som kan egner seg for fristelse å drikke. I stedet finne andre ting å gjøre.
fem.
Prøv å unngå å bli sulten, sint, ensom eller sliten. Disse følelsene kan føre til drikking.
6.
Hvis du ved et uhell blir fulle, så sørg for at du handler en tosk. Lag en video av deg selv. Se videoen flere ganger og løfte til deg selv at du ikke vil gå tilbake til å være de samme lure som du var før.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------