Stilling: helse > influensa >

hvordan å slutte å røyke uten uttak

   Hvis du ønsker en måte å slutte å røyke og har ingen abstinenssymptomer, har du kommet til rett sted

Du trenger:. .
Speil
datamaskinen for forskning.
Opprinnelige formelen munnen vask Listerine.
Neutrogena shampoo.
Nizoral.
eple cider eddik skylling.
shampoo.
conditioner.


en.
Det er vanskelig nok å slutte å røyke for godt. Denne metoden har vist seg å være vellykket for de som ønsker å slutte å røyke for godt og ikke har noen av tilbaketrekningen tegn. Du trenger ikke noen lapper, tyggegummi eller piller. Du vil ha en hjelper, som jeg vil lære deg hvordan du gjør.
To.
Gjør hjelperen. Velg et strå den nøyaktige lengden på din vanlige sigarett. Velg mykt papir håndkle eller vev til å sette inne i halmen. Pass på at du gjør det veldig tett så det er en tegning effekt når du bruker den i stedet for en sigarett. Sett dette i pakken, så du vil ha den lett tilgjengelig for tøffe tider, og når du ikke trenger en sigarett. Aldri lys denne hjelperen.
Tre.
Få et stykke papir og sette ned hvor mange sigaretter du røyker hver dag. Hver dag redusere antall sigaretter du røyker etter én. Når du kan bruke den hjelperen stedet røyker en vanlig sigarett, bruker hjelperen. Fortell dine venner og slektninger hva du gjør slik at de kan prise deg når du bruker hjelper og ikke røyke. Denne fallende av en sigarett om dagen vil hjelpe deg å slutte og uten abstinenssymptomer.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------