Stilling: helse > influensa >

hvordan å unngå å få en gjær infeksjon

   Hvis du har hatt en eneste gjær infeksjon, eller hvis gjær infeksjoner er tilbakevendende, finnes det måter å hindre dem fra å vende tilbake
en.
Ikke gå med trange bukser eller undertøy. Bukser og undertøy som er for stramt, vil føre til fukt. Fukt kan gjær å rase. Iført komfortabelt avslappet montering undertøy og bukser vil tillate luft i området til å sirkulere, forebygge potensielle gjær infeksjoner.
to.
Unngå for mye sukker og alkohol. Fråtse i for mye alkohol og søtsaker kan forstyrre balansen i kroppen din. Den søtsaker kan forårsake en opphopning av gjær i kroppen din. Opprettholde et sunt kosthold med lite sukker og mye protein vil bidra til å forhindre soppinfeksjon.
Tre.
Bytt ut av våte badedrakter eller våte klær så snart som mulig. Etter å ha fuktighet fanget mot kroppen i lange perioder vil stimulere veksten av gjær. Endre til tørre klær vil bidra til å forhindre gjær infeksjoner.
fire.
Unngå "kjepphest" handlinger av intimitet, som å bruke Altoids eller Pop Rocks på din partner når du er muntlig intim. Med mindre han vasker før samleie, vil dette presentere sukker direkte inn i vaginal området, som inviterer gjær å formere seg. Heller aldri la noe sukkerholdig skal brukes direkte på intime områder, av samme grunn.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------