Stilling: helse > influensa >

hvordan bli kvitt influensa i en fart

  Den fryktede influensa sesongen kommer året rundt og det ser ut til å fange oss alle når tiden er bare ikke riktig. Kan det være at vi gjør mye og det raskt fanger opp med oss for vår kropp er sliten? Vel uansett grunn en fanger influensa, som regel er det imparative at vi komme over det fort. Derfor har jeg en gammel familiehemmelighet som vil hjelpe gjøre akkurat det

Du trenger:.
To friske sitroner, noen fedd hvitløk, 1 /2 kopp brandy (HVIS DU IKKE DRIKK, vil den fortsatt ARBEID, men selvfølgelig vil det være mer effektivt hvis du tar med brennevin).
 En 5 Quart pott, 6 Halls Mentho-Lyptus.


en.
Take 5 Quart kokende kjele, tilsett 4 kopper vann, legg til en Lipton te-pose, legge til 6 Halls , tar ca 3 fedd fersk hvitløk og skjær i veldig små biter. Skjær både sitroner opp i middels store biter, tilsett 1 /2 kopp brandy. Legg alt i gryten og la det småkoke på lav varme i ca 10 minutter.
To.
Etter at du har la te å småkoke i ca 10 minutter, ta en kaffe kopp og hell te inn i den. Drikk teen så varm som mulig, men på grunn være forsiktig med å håndtere med forsiktighet, slik at du ikke brenner deg. Drikk en full kopp og så ta på deg genser og andre varme klær og prøve å gå i dvale. Mens du sover bør du begynne å svette, og bør føle seg 50% bedre når du våkner. Gjenta dette minst to ganger om dagen mens du har influensa, og du vil merke at i et par dager, vil det være borte.
Tre.
* Du bør også drikke mye vann og appelsinjuice for å hjelpe deg på veien

Tips og advarsler


 • MERK:. Du bør bare drikke denne teen, om natten eller når du vet at du trenger ikke å gå ut, for du vil svette, og hvis du går utenfor, vil det øke influensa systoms.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------