Stilling: helse > influensa >

hvordan du kan øke energinivået

  Alle jeg kjenner hele tiden føler trykket av for mye å gjøre og ikke nok energi til å få det gjort. Nedenfor er noen tips som har fungert for meg og jeg håper vil fungere for deg

trenger Du:!
Målebånd
. Opprinnelige investeringen i klut Bleiebukse og bukser.
Vaskemaskin.
tørking rack eller linje.
tørketrommelen (valgfritt).
bøtte eller bleie bøtta.


en.
Jeg har alltid hørt at du bør få 8 timers søvn per natt, men jeg rett og slett ikke kan sove så lenge uansett hvor trøtt jeg am. Jeg begynte å holde en oversikt over hvor lenge jeg hadde en tendens til å sove på nettene når jeg fungerte best neste dag, og det viste seg å være 6 timer. Jeg selv observerte at hvis jeg fikk mindre enn seks timer i 2 eller 3 netter på rad, utløste det en migrene! Bestem hva optimal natts søvn tid er, og sørge for at du holder med disse sengetid /vekking ganger.
To.
Finn ut om noen av dine medisiner kan være årsaken til tretthet. Etter en av mine vakre, intelligente døtre (National Merit Scholarship) fikk en traumatisk hjerneskade i løpet av hennes første år på college, legen min foreskrevet en anti angst medisiner for å hjelpe meg å takle. Selv om det hjalp i begynnelsen, etter en stund det bare gjort meg sløv og søvnig. Jeg sluttet å ta medisiner som (under mitt tilsyn av lege, selvfølgelig) og følte meg mer våken og energisk. . . Se om noen av dine medisiner kan være årsaken døsighet
3
Sist sommer oppdaget jeg et mirakel supplement: Co Q 10. Jeg hadde tatt en statin medikament for å senke kolesterolet i flere år. Jeg tilfeldigvis merke til at, når jeg løp ut av medisiner og ikke ta det for et par dager, følte jeg gladere og peppier. Legen min sa at statin narkotika føre til depresjon hos noen pasienter, fordi de bryter ned kroppens tilførsel av Q 10 Co. Nivåer av Co Q 10 har også en tendens til å minske som person aldre. Forklart enkelt, er Co Q 10 et enzym gjort av kroppen som har å gjøre med energinivået. Det er også en antioksidant. Hun rådet meg til å ta Co Q 10 daglige og, fra dag en, har jeg følt energi! Jeg absolutt anbefale det, spesielt for folk "av en viss alder".

Tips og advarsler


 • Da jeg først prøvde Co Q 10, følte jeg litt lys ledet, men dette gikk etter den andre dagen. Ta den laveste dosen som fungerer for deg.
 • Ikke slutt å ta noen av dine medisiner eller legge noen kosttilskudd før du har rådført seg med legen din.
 • Ikke ta Co Q 10 hvis du er på blodfortynnende.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------