Stilling: helse > influensa >

hvordan gjøre luften i hjemmet ditt renere

   Er du bekymret for at luften i hjemmet ditt er full av giftstoffer? Kunne at gammel luft blir å skade familiens helse? Her er noen måter å få renere luft i hjemmet ditt

Du trenger:. .
Tålmodighet
Vilje til å endre visse vaner.


en.
ADD potteplanter.
Potteplanter absorbere mange giftige kjemikalier som slippes ut av tepper din, lakk, maling , og mange andre typiske husholdningsartikler. De legger til oksygen og ser vakker. Potteplanter kan selv ta giftige nivåer av karbonmonoksid ned til en giftfri nivå. Kjøp planter som krever lite lys. Noen flotte varianter i inne i hjemmet er edderkoppen anlegget, slangen anlegget, ficus, gummitre, og engelsk eføy.
To.
Erstatt-filtre.
Gamle oppvarming og air condition filtre kan føre til mye støv og giftstoffer å bygge opp i hjemmet. Hold alle filtre rene, og du vil høste fordelene av renere luft innendørs.
Tre.
Åpne Windows
Åpne de vinduene i noen minutter, flere ganger i uken. Hvis det er kaldt, gjør det for bare noen få minutter. Du vil skylle ut den gamle lufta og velkommen inn frisk, full av oksygen luft. Åpne vinduer når du kan og din luftkvalitet blir bedre, med mindre du bor ved en kjemisk fabrikk . . . .

fire.
BRUK GREEN Stearinlys, fresheners
Bruk bivoks eller soya lys for et grønt alternativ til petroleum baserte lys. Prøv å bruke eteriske oljer i en syrlig varmere for en helt naturlig måte å blidgjøre luften uten giftstoffer eller kjemikalier.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------