Stilling: helse > influensa >

hvordan ta vare på huden under graviditeten

  Graviditet er en tid med spenning og endring . . . men vet du hvilke endringer du kan forvente med huden din? Vanlige bekymringer kan være kviser, melasma, tørr hud og strekkmerker. ! Les videre for å lære hva du forventer, hvordan å behandle dagens bekymringer, og hva du skal unngå i denne spennende tiden
en.
Vit hva du skal unngå under svangerskapet. Denne listen inneholder salisylsyre (ofte finnes i akne og eksfolierende produkter), Benzyl Peroksid, Hydrocortisone, soya, og visse essensielle oljer (spesielt avgiftende eller energigivende). Det er også viktig å unngå vitamin A og vitamin A-derivater.
To.
Bruk en SPF 15 for daglig bruk. I løpet av svangerskapet, kvinner opplever ofte "svangerskap mask" (AKA melasma), som er typisk preget av mørke flekker i pannen, øvre kinn, nese og /eller overleppen. Det antas å være forårsaket av hormoner, men solen definitivt gjør det mye verre! Iført en solkrem daglig kan bidra til å forhindre melasma symptomer.
Tre.
Hold huden ren! Noen kvinner har overflødig oljeproduksjonen under svangerskapet, og i retur, får akne. Unngå akne rensemidler, da de ofte har usikker ingredienser for gravide Wome. Den beste måten å bekjempe oiliness er å rense huden med en skummende cleanser hver morgen og kveld. Og husk, oiliness vanligvis går bort etter fødselen!
Fire.
Hold deg aktiv. Åreknuter er en vanlig plage under svangerskapet, og kan noen ganger unngås ved vanlig gange og /eller trene. En lav natrium diett kan også bidra til å holde åreknuter unna. Ikke søke profesjonell behandling av åreknuter før etter fødselen. Sclerotherapy (injeksjoner) og laser behandlinger er populære alternativer på dette tidspunktet.
Fem.
Hold huden fuktig, og unngå bar såpe. Tørr, kløende hud vanlig under svangerskapet, og kan ofte unngås ved å bruke riktige produkter. Jeg elsker Dermalogica's Ultra Rich Body Cream . . . det holder huden glatt og er flott å bruke over strekkmerker!
Du bør la legen få vite om du tørr hud er ledsaget av kvalme, utmattelse eller tap av appetitt.

6.
Nyt alle de gode (og noen ganger ikke-så-bra) ting som kommer sammen med graviditet! De fleste hud bekymring for at du utvikler mens de er gravide har en tendens til å forsvinne etter fødselen.

Tips og advarsler


 • Dette ikke erstatte råd av din helse omsorg profesjonelle . . . alltid konsultere legen din med spørsmål!
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------