Stilling: helse > influensa >

om fedme hos små barn

   En pediatrisk kardiolog ved University of Missouri sammenlignet helsen til overvektige barn til middelaldrende voksne på grunn av de ødeleggende effektene av fedme på unge kropper. I en 2008 studie, var tykkelsen på barnas arterier som kan sammenlignes med mye eldre individer, og la grunnlaget for fremtidig hjertesykdom. I tillegg til hjertestans bekymringer, forårsaker fedme hos barn andre medisinske og emosjonelle problemer

Trends

The Center for Disease Control og Prevention (CDC), anslår at 16 prosent av barn over to år er overvektige. Ca 9 millioner amerikanske barn er overvektige. Den raskest voksende segmentet omfatter barn i alderen 6-11 elleve år gammel. The American Institute of Medicine (IOM) kaller det problemet en "epidemi" og tilrår at det å bekjempe problemet bør være en nasjonal prioritet.

Årsaker

IOM lader fast food industrien og den offentlige skolen systemet med å redusere sunn "energibalanse" trengte for unge kropper å være passe. Som barn spiser en diett høy i fett og lav i ernæring, kroppen trenger mer fysisk aktivitet for å kompensere den ekstra vekten. Dessverre, som offentlige skoler kuttet sine budsjetter for å møte finansiering underskudd, kroppsøving klasser er blant de første til å gå. I tillegg leder bekvemmeligheten av fastfood og junk food til usunn mat og snacks valg.

Bekymringer

I tillegg til risikoen for å utvikle hjerteproblemer, fedme hos barn er skylden for en stigende økning i antall barn diagnostisert med type II diabetes. Fordi denne formen for diabetes kan stille skade et barns organer før symptomer, kan barnet lider av irreversible organ skade av den tiden det er diagnostisert. Overvektige barn kan også oppleve spiseforstyrrelser, hudinfeksjoner, tidlig pubertet, høyt blodtrykk, og en økt risiko for astma.

Planer

IOM fremmer en nasjonal plan for å redusere og til slutt reversere trenden med økende barndommen fedme , inkludert en forespørsel om den føderale regjeringen til å innføre strenge ernæringsmessige standarder i skolen lunsjer, forbedret ernæring utdanning for foreldrene og en økning i midler til kroppsøving og idrett for barn. Under planen, ville legene spore et barns Body /Mass Index (BMI) og foreslå ernæringsmessige rådgiving for overvektige barn og deres foreldre.

Foreldre

Bekymret og kunnskapsrike foreldre er den første linjen i forsvaret i å redusere barndommen fedme. Ved å tilby lite fett, ernæringsmessig måltid valg og ved å fjerne sukkerholdige brus og junk food, barna er mindre sannsynlig å få overflødig vekt. I tillegg, begrense tv-tid og krever mer fysisk aktivitet vil tillate barnet å utvikle en sunn holdning til fitness og ernæring som vil komme ham for livet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------