Stilling: helse > influensa >

overflate musklene i menneskekroppen

   Formen på de fleste muskler er synlige på hudens overflate, med unntak av hjertet og noen små muskelgrupper som ligger under andre muskler. Musklene hold skjelettsystemet sammen, slik at du bevegelsene du gjør hver eneste dag. Musklene er festet til skjelettet systemet ved sene og ligament. Uten musklene i kroppen, ville du bokstavelig talt bli kjøtt, bein og orgel

Betydning

Den store og små muskelgrupper kan du fleksjon, forlengelse, bortføringer, Adduktion, høyde, circumduction, pronasjon, inversjon og rotasjon. Når hjernen din sender et signal til visse muskler for å flytte på en bestemt måte, kan noen av de nevnte bevegelser oppstår. Du er vanligvis ikke klar over at hjernen din sender disse signalene til musklene for å gjøre deg flytte, du bare flytte en eller flere av dine kroppsdeler.

Upper Body og Torso

Den rygg og skulder område har den trapezius, deltoid, rhomboid mindre, rhomboid store, Teres minor, Teres major, serratus anterior, supraspinatus, infraspinatus og subscapularis. Disse musklene tillater fleksjon, rotasjon og forlengelse av ryggsøylen og skuldrene og overarmene. Armene inneholder biceps og triceps samt deres brachii som tillater deg å løfte, bøye og vri armene fra skulder til håndleddet. Overkroppen, eller brystet, har pectoralis major. Denne muskelen gruppen dekker kragebenet og brystbenet, kobles til abdominal obliques og går fra første til sjette ribbeina. Pectoralis major er en stor muskel gruppe som addukter, bøyer, innvendig roterer og bistår med å holde overkroppen oppreist. Magemusklene-mage aponeurosis og obliques -. Kjøres fra den sjette ribbein ned til hip muskler og bistand i fleksjon og rotasjon av overkroppen

Hofter, ben og føtter

Den hippe og ben musklene inkluderer psoas store og små, iliacus, piriformis, gluteus maximus, gluteus medius, gluteus minimus, tensor fascia lata, tractus band, adductor brevis, adductor longus, adductor magnus, Sartorius, rectus femoris, vastas lateralis, vastus intermedialis, gastrocnemus, soleus , tibilis posterior og tibialis anterior. Alle i hofte og ben musklene er nær overflaten av huden, eller kan føles like under overflaten. Den hippe og beinmuskulaturen hjelpe til å holde deg oppreist, balansert, fleksibel og i stand til å rotere.

Størrelse

Muscle kan bygges større eller kan tones avhengig av hvilken type aktivitet du gjør. For eksempel vil en body builder har en veldig stor og muskuløs definert struktur, mens en person som driver maraton vil ha svært magre muskler. Musklene har sine egen hukommelse og kan læres, avhengig av type bruk du har for dem. Muscle feeds på væske og proteiner at vi forbruker i vårt daglige kosthold, og trives med aktiviteten.

Hensyn

Musklene er svært viktig i alt du gjør. Trener ikke bare styrker musklene, det bidrar til å holde andre kroppens systemer sunn også. Musklene på en person som er inaktive og overvektige kan ikke bære det samme aktivitetsnivået som en person som jogs daglig. Før du begynner på et treningsprogram for muskel styrke, sørg for å konsultere en sertifisert fitness konsulent eller legen din. Muskler, mens svært sterk, kan ta måneder å gro skikkelig hvis skadet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------