Stilling: helse > influensa >

vanlige svangerskapet spørsmål

   Mange venter kvinner, særlig første gangs mødre, har mange spørsmål. Det er normalt å være bekymret for hver lille del av svangerskapet, spesielt når du ikke har opplevd det før. De fleste kvinner har lignende spørsmål når de opplever svangerskap for første gang. La oss innse det: Mange kvinner har de samme spørsmålene i løpet av andre eller tredje svangerskap. Det er normalt å lure på om hva som skjer med kroppen din, hva som er greit og hva som ikke OK når du er gravid

Du trenger:.
Cocoa butter.
Produkter med alpha hydroxy syre.
Produkter som inneholder salisylsyre.
Olivenolje.
Microdermabrasion.
Laser kirurgi.

alltid trett

Et vanlig spørsmål gravide mødre har er om hun føler tretthet, spesielt i den første trimester. Slapp av, det er normalt å føle seg sliten når du er gravid og det er spesielt normalt å føle seg sliten i løpet av første trimester. Babyen vokser i raskt tempo, spesielt i første trimester, og det tar mye energi å vokse. Du bør perk opp under ditt andre trimester. Sent i tredje trimester kan du bli trøtt igjen, som vanligvis er knyttet til å ikke sove godt grunn til å være ubehagelig. Hvis du er ekstremt sliten og det ikke synes å være noe som blir bedre, snakk med legen din om dine bekymringer.

Vektøkning

Et annet vanlig spørsmål reist under svangerskapet er hvor mye vekt en gravid mor bør gevinst. Selvfølgelig legen bør ha en anbefalt mengde for deg, basert på pre-graviditet vekt, men vanligvis en kvinne som føder en gjennomsnittlig størrelse baby bør få mellom 25 og 35 pounds. Hvis du begynner svangerskapet undervektig, kan legen anbefale å legge noen flere pounds til dette, og hvis du er overvektig går inn i svangerskapet, kan legen din foreslå å få noen få pounds mindre. Du vil ønske å følge med på hva legen foreslår for å sikre en sunn baby.

Trening og graviditet

Mange kvinner lurer på om trening under graviditet er trygt. Svaret på dette er ja hvis graviditet ikke er ansett for høy risiko eller vanskelig. Trening er en viktig del av å holde seg frisk når gravid. Du vil ønske å sørge for å ikke overdrive det, ikke få pulsen opp for høyt når du kan trene, og ikke starte en helt ny øvelse programmet mens hun var gravid. Selvfølgelig, alltid snakke med legen din om din treningsprogram. Mot slutten av svangerskapet, kan det være lurt å unngå økter som er mer tungvint, for eksempel trinn treningsøkter eller vanskelig aerobic programmer, hvis du er bekymret for muligheten for å snuble og falle. Pass på å drikke rikelig med vann under treningsøktene dine å holde hydratiserte.

Hva med sex?

Seksuell aktivitet er OK for gravide så lenge alt utvikler normalt med babyen og den gravide moren er sunt. Legen din vil fortelle deg om det er OK for deg å ha sex, men de fleste gravide kvinner har aktivt sex liv under sitt svangerskap. Du vil også måtte vurdere partneren din ønsker å ha sex. Mens mange gravide kvinner har en veldig sunn libido, er det mange menn som bekymrer seg om å skade babyen under samleie, noe som gjør det vanskelig for sex å skje. Som alltid, snakker ting over med partneren din og oppsøke lege for å lindre eventuelle bekymringer du eller partneren din kan ha.

Reise og graviditet

Et annet vanlig spørsmål som stilles under svangerskapet, er om det er trygt å reise. Hvis svangerskapet er kommet riktig, vil legen mest sannsynlig at man kan reise helt til i nærheten av din forfallsdato. Hvis du planlegger å fly og er 35 uker eller lenger inn svangerskapet, må du få legen din er OK og et notat fra henne for å gjøre det.

Morgenkvalme

Oppkast og kvalme er vanlig i mange svangerskap. Mange kvinner lurer på hva som kan gjøres for å stoppe det. For de fleste kvinner, ender morgenkvalme i tiden rundt første trimester ender, men får gjennom det første trimester kan virke som en ekstremt lang tid. Som med de fleste ting graviditet-relaterte, vil du ønsker å snakke med legen din om din morgenkvalme. Mest sannsynlig hvis kvalme er ikke alvorlig, vil legen anbefale at du får nok søvn. Som du våkner om morgenen, holde Saltines ved din seng og gå sakte når man reiser seg. Noen ganger for mye bevegelser, spesielt første om morgenen, kan gjøre deg enda mer kvalm.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------