Stilling: helse > influensa >

allergi og influensa symptomer

   Allergi og influensa symptomer er ofte veldig like. Congestion, nysing, hodepine, kan tretthet, feber og en generell følelse av uvelhet være forårsaket enten av luftveisallergier eller influensa virus. En viktig forskjell er imidlertid at influensa tendens til å komme plutselig. Den influensa viruset forårsaker også en høyere feber, typisk, og muskelsvakhet. Erkjenner forskjellen er viktig fordi behandling for allergi er forskjellig fra behandling for influensa

Typer

luftveisallergier mot pollen, støv eller miljøgifter er den type allergi oftest forveksles med influensa. Mat allergier, noe som kan forårsake kraftig oppkast og diaré kan også bli tatt for en mage virus-et virus som ofte feilaktig kalt ". Mage influensa"

funksjoner

luftveisallergier kan oppstå når som helst, men pollen allergi naturlig kun skje under visse årstider. Støv i oppvarming ventiler, kjæledyr dander eller mold er ofte ansvarlig for vinteren allergi, og dette er lett forveksles med forkjølelse eller influensa.
Influensa virus er mest utbredt i vintermånedene. Ulike stammer kan sirkulere når som helst, og årlige vaksiner, dessverre, ikke vil beskytte en person fra alle stammene.

Symptomer

luftveisallergier vanligvis forårsaker lunger, nysing og kløende øyne. En mild feber kan oppstå med allergi, men dette er ikke alltid tilfelle. Noen smerter og plager, spesielt rundt øynene, er vanlig med slike allergier.
Flu, på den annen side, nesten alltid fører til feber og smerter. Feber assosiert med influensa kommer ofte på svært raskt og kan være høy. Frysninger, muskelsmerter, hodepine, svakhet og en generell følelse av sykdom tettere knyttet til influensa enn med allergi. Noen influensa pasienter, i tillegg også utvikle kvalme og kanskje kaster opp

Forebygging /løsning

Det er svært vanskelig å hindre luftveisallergier helt,. Men du kan iverksette tiltak for å redusere risikoen. Allergi skudd, innendørs luftfiltre og holde seg innendørs under høy pollen-teller dager kan hjelpe. Når du utvikler allergi, antihistaminer og ekstra hvile kan redusere symptomene.
Unngå influensa ved å vaske hendene ofte under influensasesongen, og unngår folk som viser influensa symptomer. Den årlige influensa skutt kan også beskytte deg fra noen stammer av influensa virus.
Hvis du utvikler influensa, kan legen forskrive en antiviral medisin som Tamiflu, men disse er ikke alltid effektive. Rikelig med hvile og væske kan hjelpe deg å komme over sykdommen raskere. Lindre symptomer med smerte medisin for smerter og feber og slimhinneavsvellende midler for lunger.

Advarsel

Høy feber og dehydrering i forbindelse med influensa er spesielt farlig for spedbarn, barn, eldre og alle som lider andre plager. Hvis et familiemedlem eller andre kjære faller inn i en av disse kategoriene og viser influensa symptomer, ta ham med til lege så snart som mulig.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------