Stilling: helse > influensa >

fordeler og ulemper med solstudio

   Fordi har en gylden brunfarge regnes vakker og sexy, er flere og flere folk nå på vei til solstudio på jakt etter den perfekte brunfargen. Til tross for påstander om både den medisinske og skjønnhet industrien sidene, solstudio verken er 100 prosent sikkert heller ikke 100 prosent ondt, det er derfor det er viktig å vurdere alle fordeler og ulemper før du går inn i en tanning messe

Du trenger:.
hoppe tau.
motstand band.
stabilitet ball.

Betydning

En av de største fordelene ved solstudio er bekvemmelighet. Tanning innendørs er rask, og den nyere maskinene ofte krever mindre enn 10 minutter per økt, to eller tre ganger i uken, for å hjelpe deg å skaffe en gyllen farge. Ikke bare er de øktene korte, men de kan planlegges for å passe inn i ditt liv og gjort i løpet av lunsjpausene eller om kvelden etter jobb. Mange solstudio er åpne 24 timer.

Effekter

Mens soling generelt er ikke bra for huden din, solstudio er tryggere enn soling utendørs. Dette er, delvis på grunn av at eksponeringstiden er mye kortere, men også på grunn av lyset selv. Tanning senger vanligvis filter UVB stråler (den typen som produserer brenner), så det er mer av en sjanse du får brunfarge i stedet brenne.

Hensyn

En av de største problemene med solstudio er at folk har en tendens til å sky beskyttelse når soling innendørs. Studier publisert av American Academy of Dermatology viser at mennesker som bruker huden beskyttelse mens utendørs er likevel sannsynlig å hoppe inn i en tanning bed uten krem i det hele tatt. Dette kan være spesielt farlig for de med sensitiv hud som ikke tan enkelt.

Advarsel

Soling kan forårsake hudskader hvis det gjøres for ofte eller for lenge tidsperioder. Fordi Soling i en salong er sjelden mer enn 15 minutter, folk er mer sannsynlig å overdrive. For mye soling kan føre til for tidlig rynker, tap av hudens elastisitet, misfarging og til og med hudkreft. Selv om det er sant at soling bidrar med produksjon av vitamin D, mengden sollys som kreves for å få nok næringsstoffer rettferdiggjør ikke bruk av solsenger.

Expert Insight

Tanning seng kan være farlig for øynene mindre forsvarlige beskyttelse ( i form av spesielle mørke linser) brukes. Den høye UV-nivåer kan skade netthinnen eller forårsake grå stær i de som bruker solarium ofte uten korrekt øyevern. Goggles gitt ut på solstudio ikke alltid gir 100 prosent beskyttelse, så for dem som tan regelmessig, kan det være fornuftig å kjøpe og ta med egen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------