Stilling: helse > influensa >

hvordan å forberede for glukose toleranse test

   Den glukose toleranse test (GTT) eller oral glukose toleranse test måler kroppens reaksjon på en type sukker som kalles glukose. Denne type test er mest vanlig gjort til gravide kvinner rundt henne 24. til den 28. uke av svangerskapet. Den brukes til å diagnostisere svangerskapsdiabetes, en type diabetes som oppstår bare under svangerskapet. Gravide kvinner som har økt sjansene for å utvikle svangerskapsdiabetes vil bli informert av sine helsepersonell for å gjennomgå GTT. Følgende er noen forslag på hvordan å forberede seg på en glukose toleranse test:

Du trenger:
Forberedelse.


en.
Spis et karbohydratrikt kosthold som inneholder minst 150-200 gram (g) av karbohydrater per dag. Gjør dette for en periode på tre dager før glukose toleranse test. Matvarer som er rike på karbohydrater er brød, pasta, korn, korn, ris, kjeks og stivelsesholdige grønnsaker som poteter, bønner og mais. For åtte timer før testen, vil du ikke kunne spise eller drikke noe.
To.
Unngå røyking, drikke kaffe eller alkohol, eller engasjere seg i en hard trening i åtte timer før testen. Du må forberede kroppen og disse aktivitetene kan påvirke din generelle følelse.
Tre.
Drikk rikelig med vann mens du faster i forberedelsene til glukose toleranse test. Dette vil holde deg hydrert og føler seg mindre ubehagelig når du ikke har mat i magen.
Fire.
Snakk med legen din om eventuelle problemer du har angående behovet for testen, sin risiko, eller selve inngrepet. Det er svært viktig at du forstår hvorfor du trenger å gjennomgå testen og hvordan den vil nytte for din helse.
fem.
Informer legen din om alle reseptbelagte eller reseptfrie medisiner du tar. Din helse profesjonelle kan fortelle deg å slutte å ta visse medisiner før testen.
Seks.
Få nok hvile natten før planlagt test. Dette vil tillate kroppen til å slappe av og vil forberede deg på de tre timers testing.
7.
Har noen med deg på den dagen du GTT avtale. Fasting og tegne ut ditt blod kan forårsake svimmelhet eller sukker løsning du vil bli bedt om å drikke vil gjøre deg kvalm. Det er alltid bedre å ha noen med deg for å bistå i tilfelle du er ikke helt bra.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------