Stilling: helse > influensa >

hvordan å kurere gjær infeksjoner hos spedbarn

   Gjær infeksjoner hos spedbarn er ofte forvekslet med kjøring av møllen bleie utslett. De er forskjellige.
Gjær Infeksjoner hos spedbarn vil presentere seg som en mye mer veldefinert utslett. Utslettet vil være ganske rødt og hevet over huden. Videre vil en gjær infeksjon ikke gå bort med tradisjonell bleie utslett metoder. Infeksjonen vil også fortsatt være utbredt lenger enn en bleie utslett. Vanligvis bleie utslett, når de er riktig behandlet, vil vare lenger enn et par dager

Du trenger:.
Barnelege.
Reseptbelagte Cream.
Baby Tørk Varmere.
Vaskekluter.


en.
Hvis du mistenker at barnet har en gjær infeksjon, ringe til barnelege din. Den lege eller sykepleier kan vurdere symptomene med deg og gi råd om et kontor besøket er hensiktsmessig. Legen vil vanligvis anbefale en resept på en krem som kan brukes til det berørte området. Følg dine leger instruksjonene.
To.
Dette er det viktigste. IKKE bruk baby wipes til gjæren infeksjonen er borte. Baby wipes kan ergre problemet. Det har vært vår erfaring at ved å avslutte bruken av baby wipes til infeksjonen er borte, hadde vi mye større suksess. Vennligst forstår vi ikke forskere eller medisinske forskere, vi bare vet hva som fungerte for babyen vår.
Samtidig er vi realister, baby wipes er en forelder beste venn. Antall bruk for en baby tørk er rett opp der med Duct Tape! Så når gjær infeksjon er borte, går vi rett tilbake til vår betrodde venn.
3
På dette punktet du spør:. Okay geni, uten Baby Wipes, hvordan i all verden skal jeg rydde mitt barnerumpe
The? måten din bestemor gjorde. Med vaskekluter. Du sannsynligvis fått en mor last (no pun intended) av baby vaskekluter på din baby shower. Vi har nok å rengjøre hele arbeids-og nyfødtavdelingen på sykehuset.
Sørg for at de er rene. Kjøre noen rent varmt vann over vaskekluter og vri ut overflødig. Du bare vil ha dem fuktig. Plasser dem i baby tørk varmere. Dette vil sikre lett tilgang og en varm klut behagelig for den lille bunnen. Roter dem jevnlig. Fuktige varme vaske klær sitter rundt i flere timer kan føre til andre problemer.
Selvfølgelig, bruk en ren klut for hver nye endring eller tørk av.
fire.
Du skal se bedring i løpet av noen dager. Hvis gjær infeksjon er vedvarende, gjøre en avkastning telefon til barnelege din. Forhåpentligvis med disse tips og hjelp fra legen din, vil gjær infeksjon bli borte. Du og ditt barn vil bli smiler igjen!
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------