Stilling: helse > influensa >

hvordan å øke vitamin D-inntak uten medisiner

  En fersk American Academy of Pediatrics AAP) Rapporten anbefaler å doble mengden av vitamin D til 400 IE daglig fra barndommen gjennom ungdomstiden.
Sunn bein avhenge av vitamin D i tynntarmen til å absorbere kalsium, som stivner bein. Vitamin D mangler kan føre til rakitt og voksen versjon, osteomalasi. Rakitt svekker og myker bein, noe som resulterer i kortvokste og skjelettlidelser misdannelser. Effektene av rakitt ofte gå ubemerket før senere i livet som krever vitamin D terapi og noen ganger kirurgi. Langvarig vitamin D-mangel fører til osteoporose, som er et tap av bentetthet som er assosiert med en økning i sprekker. Mens det er mangel på data om hvor mange barn er rammet av rakitt siden det ikke er en rapporteringspliktig sykdom, nesten alle tilfeller undersøkes i senere studier forekommer i morsmelk spedbarn som har mørk hud og får ingen vitamin D-tilskudd.

Trenger du :
Vitamin D-tilskudd, sollys


en
Multi vitamin inntaket bør ikke økes til opp et barns vitamin D-inntak. . . For mye jern eller vitamin A i multi vitaminer kan føre til farlige bivirkninger. Mens kjøpe et ytterligere tillegg er ett alternativ, det er også en som er mer kostnadseffektiv.
To.
En annen måte å få vitamin D er å bruke 10 til 15 minutter i den store utendørs basking i solens varme glød-uten solkrem. For de som synes det er vanskelig å overtale to eller flere separate vitamin tabletter om dagen i et barns munn (eller bare vil ha en grunn til å få ungene til å slutte å se på tv), eksperter er enige om at tusenvis av enheter av vitamin D kan fås ved å være i solen med 10 minutter av ubeskyttet soling for et par dager i uken (for kaukasiere på midlere breddegrader i New York). Vitamin D absorpsjon fra solen er avhengig av breddegrad, årstid, tid på dagen, hudtype og alder, og mengden av huden utsettes. Mørkere hud har en beskyttende effekt mot solen og forstyrrer vitamin D absorpsjon, og dermed krever de med mørk hud til å være i solen litt lenger. Overdosering av vitamin D er ikke et problem i solen, fordi UV-stråler vil bryte ned det overskytende som er produsert.
Tre.
Tilskudd i alle aldre er viktig siden noen matvarer i gjennomsnittlig barns kosthold inneholder vitamin D, som finnes i grønne grønnsaker, befestet melk og appelsinjuice, laks, tunfisk og mindre ønskelig tran og sardiner. Med mange drikke florerer, vil de fleste barn og tenåringer ikke forbruke den nødvendige fire 8 oz. kopper befestet melk på en dag for å få deres vitamin D fylle. The AAP anbefaler at alle ikke-ammet spedbarn og eldre barn som spiser mindre enn én liter per dag av forsterkede melk eller formelen som skal motta 400 IU daglig supplement.

Tips og advarsler


 • Det er mange gode grunner til å sørge for at barna får nok av sine vitaminer. "Vitamin D i det 21. århundre er Vitamin E i det 20. århundre, sier Frank Greer, MD, FAAP, leder av AAP komité for ernæring og medforfatter av studien. Mens studier viser at riktige mengder vitamin D kan redusere risikoen for osteoporose, montering forskning viser det kan også bidra til å redusere høyt blodtrykk, forebygge infeksjoner og bekjempe autoimmune sykdommer, som multippel sklerose, leddgikt, kreft og diabetes.
 • Consult legen din om riktig dosering som noen helsemessige forhold, for eksempel lever-eller nyresykdom, kan berettige en økt mengde vitamin D utover de foreslåtte retningslinjene.
 • Mens eksperter har satt sikkerheten taket av 2000 IE vitamin D per dag for barn og voksne, toksiske effekter av en overbelastning er sjeldne. Overdreven inntak kan føre til økt forkalkning i bein, nyrestein, forkalkninger i bløtvev, hodepine, svakhet, kvalme, oppkast og forstoppelse.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------