Stilling: helse > influensa >

hvordan å slå endometriosis13 - hvor det forårsaker mat craving

   Som vi nevnte i andre artikler, endometriose vokser et annet sted enn endometriet også reagerer på hormonelle signaler av den månedlige menstruasjonssyklus ved å bygge opp vev, bryte den, og eliminere den gjennom menstruasjon. Som vi vet endometriose årsaker symptom på mat og sukker craving for noen kvinner med endometriose under menstruasjonssyklusen. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan endometriose løfter symptom på mat og sukker lyst
en.
Foods og sukker sug kan skje med noen kvinner med endometriose, er det forårsaket av unormal leverfunksjon i å regulere mengden av insulin i blodet stream eller mineralmangel som resulterer i høye nivåer av østrogen.
en. Karbohydratmetabolismen
Høye nivåer av østrogen trykk ned live-funksjonen til å hemme den dårlige østrogen resulterer i redusert leverfunksjon å regulere insulinet som produseres av bukspyttkjertelen i karbohydrat metabolismen. Hvis nivåene av insulin er for høyt i blodet, vil kommunikasjonen mellom leveren og bukspyttkjertelen stoppe insulin produksjonen. Med ut normal kommunikasjon av disse to organene, vil bukspyttkjertelen fortsette å produsere insulin som fører til mat og sukker sug.
To.
To. Magnesium og vitamin B-mangel
magnesium og vitamin B mangler som skyldes feil i fordøyelsessystemet absorpsjon av næringsstoffer er vanlig for kvinner med endometriose som resulterer i manglende evne til kroppen vår til å regulere nivået av blodsukker.
tre.
tre. Serotonin mangel
Kvinner som har lave nivåer av serotonin kvinner under menstruasjonssyklusen er generelt ute etter sjokolade på grunn av lave nivåer av sukker i blodet forårsaket manglende evne til leveren funksjon i å hemme nivået av østrogen for kvinner med endometriose.

fire.
fire. Jernmangel
Kvinner med tunge menstrual flow og har lave nivåer av jern kan også oppleve mat ute, men ikke nødvendigvis for jern-rik mat.
Fem.
Fem. Stress
Siden hormon ubalanse forårsake stress under menstruasjonssyklusen, under anspent eller engstelig, har vi en tendens til å kreve for komfort mat eller mat som gjør oss en god følelse.
6.
Siden endometriose er behandle, og administreres av naturlig rettsmidler og en selvhjelpsbok Selvfølgelig, hvis du har endometroisis, kan du se på den lyse siden.
http://theendometroisisguide . blogspot. com /
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------