Stilling: helse > influensa >

hvordan du kan redusere belastningen pt.

   Dette er den andre installasjonen av min "Reduser Impact" serien. Hvis du har noen flere tips om å redusere virkningen, gjerne la dem i kommentarfeltet
en.
Hold filtrene rene. Air condition, varmluft ovner, og bilen inntak bør alle ha rene filtrene til enhver tid. Skitne filtre skaper mer arbeid som skaper mer unødvendig energiforbruk.
To.
Sett datamaskinen i hvilemodus eller dvalemodus når de ikke er i bruk. Skjermsparere hjelp, men bare de overvåker strømforbruket. Setter den i dvale settes datamaskinen som helhet i et lavt strømforbruk modus.
Tre.
Bruk begge sider av papiret ved utskrift. Hvis du har ark som kun er trykt på den ene siden og du ikke trenger det lenger, kuttet det opp til bruk som skrap papir for å skrive notater eller to-do lister.
Fire.

Bruk 100% post resirkulert papir. Det kan koste litt mer, men det skaper mindre totalt bortkastet.
Fem.
Rengjør kjøleskapet og fryseren spoler. Unødvendig støv skaper mer arbeid for apparatet, som betyr mer strømforbruk.
6.
Sweep! Hvis du rengjør fortau eller oppkjørselen med en slange, prøv feiing i stedet. Det kan bli mer arbeid, men det vil gi deg en god treningsøkt, og det vil spare hundrevis av liter vann i året.
7.
Reduser dusj tid. 1 til 2 minutter kan lagre opp til 700 liter i en måned i en 4 person husholdning.
8.
Hvis du ren oppvask for hånd, bruker mindre vaskemiddel og mer albue fett. Jo mer vaskemiddel du bruker betyr at du trenger å skylle oppvasken lengre som avfall vann og du vil gå tom for oppvaskmiddel raskere noe som betyr mer plastbeholdere.
9.
Bruk kald skylling . Det finnes vaskemidler som gjør det mulig å få like rene klær ved hjelp av kaldt vann i motsetning til varme.
10.
Hvis du vasker egen bil, som du skal, prøve å vaske den på plenen din, slik at gresset blir vannet. Hvis du ikke vasker bilen din, kan du prøve å finne en bilvask som resirkulerer vannet sitt (de fleste burde gjøre dette).
11.
Ikke tine maten i mikrobølgeovn eller med rennende vann, av åpenbare grunner. Tenke fremover og ta ut det du trenger dagen før og la den tine i kjøleskap over natten og deretter la på disken i morgen.
12.
Bruk en avfukter i sommer . Dette bruker energi, nesten like mye som en air conditioner, men det gjør ferskvann og det er derfor jeg tatt den her. Du kan bruke vann til plantene dine eller til å sette i kjæledyrene bolle. Det er helt trygt for deg også, men jeg ville ikke anbefale å drikke det med mindre filtrert.
13.
Stock opp fryseren. Kjøpe melk, brød og andre nødvendigheter i bulk til å fryse. Dette vil spare turer til butikken og kuponger vanligvis annonsere salg av mer enn ett av hvert element. En ekstra bonus å holde fryseren full, er at det vil redusere mengden av kald luft rømmer når du åpner den.
14.
Invester i en brødrister ovnen. Ofte folk bare trenger å varme opp små ting, og en mikrobølgeovn kan drepe viktige enzymer og redusere vitaminer i mat. En vanlig ovn bruker litt for mye energi til oppvarming av små gjenstander. En brødrister ovnen er en perfekt løsning, bare husk å ta den ut når du er ferdig.
15.
Bruk ikke giftig og vannbaserte rengjøringsmidler. Bruk lav-fosfat eller fosfatfrie vaskemidler. Begge er mye bedre for miljøet hvis sølt eller helles i avløpet.
16.
Kombiner turer. Prøv å bare ta en tur hvis du trenger å plukke opp barna /venner /andre og få dagligvarer og andre ulike ærend. Prøv ikke å gå for langt ut av veien eller gjøre disse tingene på vei hjem fra jobb. Lag lister over alt du trenger for å sikre at bare gjøre en tur.
17.
Få bilen innstilt regelmessig. Akkurat som alle andre apparater, jo bedre maskinen kjører, jo mindre strøm den trenger.
18.
Drive mer jevnt. Annerledes enn å holde bilen knirkefritt, må du lære å bli en bedre sjåfør. Forutse stopper og starter på skilt og lys. Kom til en langsom, jevn stopp. Dette vil redusere bremsestøv og holde bremsene bedre lenger.
Accelerate sakte også. Stomping gasspedalen for å nå 35mph gjør mye mer skade på bilen og miljøet enn bare jevnt akselererende. Sjelden trenger du å akselerere raskt.
19.
Lagre gresset. De kan spres jevnt på plenen å brytes ned og annonsen næringsstoffer til jord, eller du kan sette dem i kompost haug. Det er ikke nødvendig å kaste ut gress eller blader når de er en perfekt organiske forbindelser å gjødsle med.
20.
Kjøp gjenbrukbare vann /væske beholdere. Hvis du drikker mye vann, i stedet for å kjøpe tilfeller av plastflasker, investere i en Brita eller Pur vann filtrering enhet og en flaske som en Nalgene eller lignende. Hvis du drikker mye Gatorade, i stedet for hele tiden å kjøpe dem individuelt, kjøpe pulverisert form og lage din egen. Dette trinnet alene vil spare mye penger og energi.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------