Stilling: helse > influensa >

hvordan du kan spare penger på et treningsstudio medlemskap

  Gym medlemsskap kan være kostbart, men det finnes måter å spare på gym regningen. Ikke la kostnadene hindre deg i å trene og holde sunn

trenger Du:
håret med pistol i den
. peanøttsmør.
isen.


en.
Shop rundt. Ikke blindt registrere deg for et medlemskap i den første treningsstudio du hører om eller ser. Gjør et walk-men for hver helsestudio i ditt område for å finne ut hvilke gym passer din personlighet best og som vil gi deg den treningen du søker. Det kan være lurt å prøve en all mannlig eller kvinnelig gym. Steder som Kjærester og Curves er treningsfasiliteter der bare kvinner å delta. Hvis du liker et anlegg med mer trening alternativ KFUM kan være din gym av valget.
To.
Før du registrerer deg, for å sjekke med medlem tjenester på helsestudio finne ut om de vil være å ha en salgsfremmende dag hvor medlemskontingent vil bli frafalt. Noen treningsstudioer har en bratt bli med må betale for den første registrering og unngå denne kostnaden kan spare deg for ganske mye penger. Disse er noen ganger gjort på eller rundt helligdager.
tre.
Et annet alternativ for å holde gym kostnadene til et minimum, er å fylle ut en søknad om medlemskap basert på inntekten din. Ikke alle vil kvalifisere for dette alternativet, men det er verdt et forsøk å se om du kan barbere et par dollar av din gym avgifter. Medlemmet Henvendelse bør ha disse programmene tilgjengelig. Du kan trenge en kopi av W2 skjemaet eller senere betale stubber når du fyller ut informasjon om programmet.
Fire.
Sjekk alternativene på helsestudio for å betale månedlig versus årlig for gym din medlemskap. Det kan være mer kostnadseffektivt å betale for et helt år. Dette alternativet kan bare lagre innenfor et område på 10-20 dollar per år, men det er fortsatt penger i lommen. Hvis det er en mulighet du kan ikke bruke ditt medlemskap for et helt år dette ikke ville være et godt alternativ.
Fem.
Hvis gym er å ansette for front desk hjelp, barnehage arbeidere eller fitness instruktører (og du har din fitness instruktør sertifisering), kan du eliminere trimrom kostnadene ved de fleste anlegg hvis du er ansatt som arbeidstaker. Enkelte treningssentre tilbyr en rabatt for ansatte, men andre, som YMCA vanligvis tilby et gratis medlemskap med sysselsetting.
6.
Vær selektiv om å velge en familie medlemskap eller medlem og ektefelle medlemskap hvis du tror ikke din familie vil være trener regelmessig. Hvis bare én person i et par bruker medlemskap regelmessig da få ett medlemskap og betale single startkontingent når andre familiemedlemmer bruke treningsstudioet dersom det er mer kostnadseffektivt. Noen single startkontingent er kostbart, så dette kan heller ikke være det beste alternativet.

Tips og advarsler


 • Husk at noen mindre treningsstudioer og treningsfasiliteter tilbyr ikke dusjer eller ekstrautstyr, som badstuer og personlige trenere. Sjekk ut alle aspekter av et treningsstudio før du bruker penger på et medlemskap.
 • alltid lese de fine print når du registrerer deg for en gym medlemskap. Pass på at det ikke er noen skjulte avgifter for å betale månedlig i stedet for årlig eller ekstra kostnader for treningstimer.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------