Stilling: helse > influensa >

hvordan finne de beste endometriose selvhjelp program

   Endometriose er en kronisk tilstand som rammer over 5 millioner kvinner mellom 20-40 år gammel aldersgruppen i USA alene og øker raskt i verdens befolkning, spesielt i Asia. Den er forårsaket av miljøgifter, usunt kosthold, og nyere økonomisk velstand. Under menstruasjon, er det menstrual slimhinnen på innsiden av livmoren utvist kjent som mensen blod, men i stedet noen av endometriose vev vokser et annet sted i kroppen forårsaker endometriose.
Her er noen viktige forutsetninger for å finne de beste endometriose selvhjelp programmet.
en.
En. Kvalifisering av forfatteren
Siden konvensjonell behandling har en viss suksess i behandling av endometriose, men uten noen bivirkninger, blir kvalifisering til forfatteren betydning. Det gir deg ikke bare selvtillit til å følge programmet, men også lar deg vite at forfatteren også forstår konvensjonell behandling og dens bivirkning. Jeg foretrekker selv folk med lang erfaring i felt av dietter og har jobbet mange år med konvensjonell medisin og spesialiserer seg på endometriose som kostholdsekspert, RN spesialiserer seg på kosttilskudd, og alternativ medisin.
to.
to. Program som er skrevet må pin punkt behandlingen
Programmet skal pin punkt forfatteren intensjoner. Hvordan vil programmet hjelpe??
Hvor lang tid vil det ta? Hvilke typer behandling vil du få??
Tre.
Tre. Detaljer om diagnosen
Programmet må også pin poeng hver symptomer og årsaker. Siden hver kvinne opplever endometriose unikt, må behandlingen også være utformet spesielt og unikt for hver av dem
fire.
Fire. Eksakt dosering må gis
Mest endometriose helse steder bare gi generell informasjon og for utdanning, er det vanskelig å finne noen av dem med bestemte dosering av behandling. For betalt selvhjelp programmer, bør det gi nøyaktig hvor mye du skal ta og når er den beste tiden å ta dem.
Fem.
Fem. Må ikke endre mye av den levende stil i tidlig stadium
Starte et nytt program er ikke lett. Noen selvhjelp programmer krever at du endre ditt kosthold eller livsstil fullstendig, er dette en nei-nei for et selvhjelp program. Siden kroppen vår trenger tid til å justere for eventuelle endringer i kostholdet, brått endre kosthold kan gjøre mer skade enn godt. Det beste programmet skal være en som får deg til å forstå hvordan endringen vil gjøre i behandling av sykdommen din og gi deg tid til å oppnå dette målet sakte.
6.
6. Diet må inkluderes i behandlingen programmet
bruke kosttilskudd eller urter er nyttig i behandling av endometriose. Uten daglig inntak av sunn mat, kan det hende at programmet ikke fungerer effektivt, og den tiden som kreves for behandling kan ta lengre tid.
7.
7. Bivirkninger må tas opp til behandling
Noen urter kan ha noen milde bivirkninger, dersom det tas i store doser, eller for en forlenge periode. Den beste selvhjelp program bør også ta det også.
8.
8. Gitt tidslengde for forbedring
Kosttilskudd og urter kan trenge tid til å tre i kraft, men du vil føle bedring i løpet av få dagers behandling. Forfatteren skal kunne fortelle deg det.
9.
9. Program må være skrevet på engelsk daglig, og er forståelig for kjøper
Program bør være skrevet i lett å forstå daglige engelsk, trenger du ikke ønsker å ha en ordbok med deg hver gang du leser programmet. Tekniske og medisinske betegnelsen bør bare brukes når det er nødvendig.
10.
10. Returpolicy
Selv med de beste selvhjelp program, kan det ikke fungere for alle kvinner. Vær sikker på at du kjøper fra en som har vært i bransjen i mange år, med godt omdømme og kan ha minst 8 uker refusjon garantert.
11.
Jeg håper denne informasjonen vil hjelpe og lykke på behandlingen.
Endometriose er behandle, og administreres av naturlig rettsmidler og en selvhjelpsbok Selvfølgelig, hvis du har endometroisis, kan du se på den lyse siden. For den beste endometriose behandlingen besøk
http://bestendometriosistreatment. blogspot. com /
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------