Stilling: helse > influensa >

hvordan gjøre mest mulig ut av din lege besøk for kvinner

  Det er forebyggende tiltak du kan ta i alle stadier av livet ditt som vil bedre sjansene dine for å overleve en sykdom eller redusere sannsynligheten for å bli syk i første omgang. Denne guiden er basert på USA Forebyggende Services Task Force (USPSTF) anbefalinger

Du trenger:. .
Exercise
Spise riktig.
No smoking


en
I din 20-årene -. . Livmorhalskreft screening med celleprøve, som starter i en alder av 21 eller 3 år etter oppstart av seksuell aktivitet. Selv om det er en FDA godkjent vaksine for livmorhalskreft, betyr det ikke erstatte behovet for å fortsette med de planlagte celleprøve.
hypertensjon screening-blodtrykk screening etter 18 år. Rundt 30 prosent av voksne ikke er klar over at de har høyt blodtrykk. Systoliske trykket (øverst nummer) mellom 120-139 og diastoliske trykket (nederst nummer) mellom 80-89 regnes pre hypertensjon. Medikamentell behandling er indisert for fase en og høyere hypertensjon dvs blodtrykk høyere enn 140/90.
Chlamydia-screening anbefales for seksuelt aktive kvinner 25 år og yngre
2
I 40-årene -. . Breast cancer screening-mammogram med eller uten klinisk bryst eksamen hver 1 -2 år begynner på 40 år.
afro-amerikanske kvinner selv har en lavere forekomst av brystkreft, de da har en tendens til å presentere med avansert stadium av sykdommen, og med en mer aggressiv type kreft. Det er avgjørende at minoritetskvinner ikke forsinkelse brystkreft screening etter fylte 40.
En enkel måte å huske å ha mammogram er årlig for å planlegge eksamen på bursdagen måned
Lipid lidelse -. . . Kolesterol screening starter på 45 år
3

I 50-årene-Kolorektal kreft screening starter ved 50 år. Siden det er flere screening verktøy, diskutere med din lege som ville være best for deg
4
I 60 -. . Osteoporose screening etter fylte 65 år. Kvinner som veier mindre enn 154 kg anses økt risiko slik screening bør begynne ved fylte 60 år.
Kaukasiske kvinner har høyere risiko for å utvikle osteoporose. Imidlertid kan alle kvinner bli påvirket av dette, derfor er det viktig å ha tilstrekkelig inntak av kalsium og vitamin D og utføre vektbærende øvelser regelmessig.

Tips og advarsler


 • Vær oppmerksom på blodtrykket lesing og kolesterol nivå
 • testene jeg har tatt med her er for de som er ikke økt risiko for ulike sykdommer, inkludert seksuelt overførbare infeksjoner, fedme, hjertesykdom og kreft.
 • konsultere legen din for beste råd.
 • Annen faglig og interessegrupper kan ha forskjellige anbefalinger. Som jeg har nevnt ovenfor, er disse anbefalingene fra USPSTF.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------