Stilling: helse > influensa >

naturlige botemidler for teenage akne

  Tenårene har med seg en rekke endringer. Det er en tid med selv-oppdagelse, både mentalt og følelsesmessig. En av de vanskeligste aspektene av disse årene er de fysiske endringene som finner sted. Organer begynner å endre på grunn av utbruddet av hormonproduksjonen, og det er denne hormonelle endringen som forårsaker overflødig olje som skal deponeres i kjertler og porene i ansiktet og andre deler av kroppen. Dette overflødig olje, sammen med bakterier, tresko porene, noe som resulterer i akne.
Tenårene er vanskelige nok, men arbeider med acne sammen med de andre problemene kan føre til selvfølelse problemer. Før du søker dyre medisinske behandlinger, vet det finnes noen naturlige metoder som kan utføres hjemme til både å behandle og forebygge kviser. Prøv disse behandlingene minst 24 timers mellomrom, for å unngå å irritere huden

Du trenger:.
Lemon
Bomullspinner.
Agurk.
Egg.
Muskat.
Milk.
Cinnamon.
Honey.
Tomato.
Hvitløk.
Potato.


en.
Skyll ansiktet med varmt vann og klapp den tørr. Klem saften ut av en frisk sitron i en beholder. Dypp en bomullspinne inn i sitronsaft og bruke den direkte til akne. (Hvis du dekker et stort område, i stedet for bare noen få egen kviser, bruk en bomullsdott. ) La den stå på det berørte området i 15 minutter. Skyll med varmt vann. Tørk. Ikke bruk noen kremer eller andre aktuelle salver i minst 2 timer.
To.
Vask en agurk godt, for å fjerne eventuelle sprøytemidler og voks som fremdeles kan være på huden. Med hud på, hogge i stykker og lagt i en blender. Du kan bruke "hakke" eller "puree" innstillinger. (Hvis du ikke har en blender, kan du rive agurken i fine strimler. ) Skyll ansiktet med varmt vann og tørk. Dekk ansiktet med agurk blandingen og la på i 25 minutter. Agurk brukes ofte i spas å berolige huden betennelse på huden og i øynene.
Tre.
Ta ett egg, og skille hvite fra eggeplomme. (Den eggeplomme har høyt fettinnhold og kan tette porene. ) Pisk opp den hvite og anvende den på hele ansiktet som en maske. La den stå på i 1 time, skyll deretter med lunkent vann. Hvis du vil, når egget har tørket på ansiktet ditt, kan du la den stå på over natten. Bare husk å endre putevar neste morgen.
Fire.
Bland 1 /4 kopp av muskat og 1 /2 kopp melk til en lime. (La melken sitte en stund først, så det er i romtemperatur. ) Bruk denne lim til det berørte området i 1 time. Skyll med varmt vann. Klapp ansiktet tørt.
Fem.
Om kvelden før du går til sengs, tilsett 1 ss. av kanel til 3 ss. av honning. Bland inn en lime. Påfør blandingen på ansiktet og la den sitte i 1 time. La den stå på over natten mens du sover (legg et håndkle over putevar din, og hvis håret er langt, holde det trukket tilbake). Prøv å sove bare på ryggen om mulig. Vask den av neste morgen, med varmt vann. Gjør dette hver kveld i 14 dager.
6.
Vask en frisk tomat og satt i en blender. Sett blenderen å "hakke". (Hvis du hogge det også fint, vil det være for saftige å holde seg til ansiktet. ) Påfør hakket tomat til ansiktet og la den på i 45 minutter. Skyll med varmt vann. For et annet alternativ, legger en halv agurk til tomat før hakking. Tomater kan også settes på ansiktet som skiver i stedet for som et lim.
7.
Skjær en frisk fedd hvitløk i to, eller knuse det. Gni hvitløken på berørte områdene flere ganger om dagen. Gjør dette på en dag når du ikke trenger å gå ut på en lang strekning av tid, slik at hvitløk juice til å forbli på ansiktet ditt. Etter flere søknader i løpet av noen timer, skylle ansiktet med lunkent vann og tørk.
8.
Vask en fersk potet. Rist den i fine strimler og legg dem i ansiktet ditt. La dem på i 30 minutter. Poteter lindre smerter og betennelse i huden som er forårsaket av akne.

Livsstil endringer


en.
Få nok mosjon, som er en av de beste botemidler for acne. Selv om det ikke stimulere svettekjertlene, holder det dem jobber med å forbli unclogged, forebygge akne flareups. Husk å skylle ansiktet etter tung trening.
To.
Kutte ned på koffeinholdige drikker, som brus, latte og kaffe. Koffein stimulerer kjertlene til å produsere talg, og det er overproduksjon av talg som tresko porene og hårsekkene.
Tre.
Unngå sukkerholdige og svært bearbeidet mat som øker blod-sukker nivåer. Ifølge en studie publisert av Dr. Loren Cordain, økt blod-sukker nivåer forårsake huden å fornye seg raskere, og dermed forårsaker døde hudceller til å holde sammen og tette porer. De har også forårsake en økning i sebum produksjon, som tresko porene og hårsekkene.
Fire.
Drikk mye vann. Vann fukter huden og hindrer betennelse, holder den sunn og glatt.
Fem.
Ikke vask ansiktet for mye. En gang om morgenen og en gang før leggetid er nok. For mange såper og kjemikalier i ansiktet kan utløse akne flareups.

Tips og advarsler


 • alltid klapp ansiktet tørt etter rens, så harde rubbing kan irritere huden og inflame akne.
 • Unngå bruk mange forskjellige produkter på huden, spesielt kremer og lotion, som de kan tette porene og utløse flareups. Gi naturlig akne behandlinger tid til å arbeide. Prøv en behandling et par ganger før du går videre til en annen. Alltid vente minst 24 timer før du prøver en annen akne behandling.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------