Stilling: helse > influensa >

om søvn under graviditet

   I en studie utført av National Sleep Foundation, rapporterte gravide søvnproblemer som den øverste klage av svangerskapet. En gravid kvinne kroppen jobber omtrent like hardt som en olympisk atlet uten noen gang å ta en pause fra trening. Alt dette arbeidet skaper hormonelle, psykiske og fysiske symptomer som gjør søvnen vanskelig. Akkurat som med de fleste graviditet symptomer, kan enhver kvinne ikke har denne vanskelighet. I alle fall, er det viktig for en gravid kvinne for å prøve å finne måter å få nok søvn.

Sleep og medisinske forhold

Det er visse tilfeller der medisinsk behandling profesjonelle kan instruere. deg til å sove i en bestemt posisjon. For eksempel kan kvinner med preeklampsi få beskjed om å sove på venstre side. Dette er fordi sover på venstre side minsker trykket på en stor arterie. En annen tilstand som garanterer en bestemt søvn stilling isjias. Gravide kvinner som lider med denne tilstanden har skarpe smerter fra korsryggen, nedover beina, helt til hælene. Sove på begge sider med en pute plassert i korsryggen og en mellom knærne er vanligvis foreslått for denne tilstanden.

First Trimester

I løpet av første trimester av svangerskapet, de fleste kvinner sover mer enn normalt. Dette skyldes blant annet, å kroppen gjør morkaken, noe som vil bidra til å støtte barnet gjennom hele svangerskapet. En annen grunn til dette er at barnet ikke er å trykke på blæren ennå, og det smerter og plager av å bære rundt baby vekt har ennå ikke begynt.

Andre trimester

Under den andre trimester av svangerskapet, de fleste kvinner finner at søvnen blir unnvikende. Som barnet vokser, legger det et visst press på den gravide kvinnens blære, noe som fører til mer nattlig turer på do. Smerter og plager i svangerskapet start i denne trimester. Backaches gjøre å finne en behagelig posisjon å sove i vanskelige.

Third Trimester

Det tredje trimester er den vanskeligste trimester for søvn. Angst om den kommende fødselen, størrelsen på magen, det presserende behovet for å urinere på natten og hetetokter alle bidra til dette problemet. I løpet av denne trimester, ta naps og hvile periodevis er de beste måtene å bekjempe disse problemene. I dette trimester, mer enn noen annen, er søvn svært viktig, som å gå inn i arbeid utslitt er en mindre enn ideell hendelsen.

Opprett en Sleep Miljø

Gravide kvinner bør opprette et soverom miljø som bidrar til å sove. Å gjøre en vanlig sengetid rutine, sove i lyse, løstsittende klær og å holde soverommet kjølig er noen forslag for å skape et behagelig sovemiljø. Aromatherapists anbefaler bruk gravide kvinner et lys lavendel duft på soverommet til å slappe av.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------