Stilling: helse > influensa >

tidlig fibromyalgi symptomer

   Fibromyalgi er en tilstand som rammer minst to prosent av befolkningen, ifølge Mayo Clinic. Mange ganger denne tilstanden går udiagnostisert, men det kan fortsatt være den underliggende årsaken til mange ukjente smerter og plager

Betydning

Fibromyalgi pasienter klager over smerter som oppstår i ulike deler av kroppen. Det involverer alle de fire kvadrantene av kroppen, ikke nødvendigvis bare på ett sted.

Funksjoner

Når en fibromyalgi blusse opp oppstår, er det vanligvis 11-18 sår trykkpunkter på kroppen. Når trykket eller berøres, er smerte der.

Symptomer

Smerter i kroppen beveger seg rundt. Smerten kan reise fra ett område av kroppen til en annen. Eller, kan det eksistere som en kronisk smerte i et bestemt område.

Historie

Denne tilstanden først og fremst oppstår hos kvinner fertil alder. Menn kan bli påvirket med fibromyalgi, men kvinner har sett til å være påvirket av det.

Hensyn

Det er nondefining symptomer på denne tilstanden. Det kan forårsake nattesvette, tretthet, minne vansker og kognitive vansker.

Hensyn

Depresjon og affektive lidelser kan også være assosiert med de som lider av fibromyalgi og tåkete syn, irritabel tarm syndrom og til og med svingninger i vekt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------