Stilling: helse > influensa >

eggløsning kalender for graviditet

   Ved hjelp av en eggløsning kalender kan være et verdifullt verktøy i å hjelpe de fleste par finne fruktbare dager og oppnå graviditet så snart de er klare til å ha en baby. En eggløsning kalender for graviditet bidrar til å ta ut gjetting å finne ut når en kvinne vil eggløsning, å identifisere de beste dagene for paret å ha samleie for å bli gravid

Tid Ramme

Par prøver å bli gravide bør bli oppmerksom på ulike aspekter av kvinnens menstruasjonssyklus i månedene før de forsøker å bli gravid. Den informasjon som trengs for å lage en nøyaktig eggløsning kalender for graviditet inkluderer den gjennomsnittlige lengden på sin månedlige syklus, den gjennomsnittlige lengden av lutealfasen av menstruasjonssyklusen og begynnelsen datoene for hver periode. Når et par har en rekord på denne informasjonen kan de begynne å forstå den totale dynamikken i kvinnens menstruasjonssyklus, og vil være bedre forberedt til å komme opp med en eggløsning kalender.

Funksjon

En eggløsning Kalenderen bruker informasjon basert på kvinnens tidligere menstruasjonssykluser og forutser eggløsningen, fruktbare dager og datoene for den perioden som syklus. Par kan bruke data fra eggløsning kalenderen til optimalt tidspunkt samleie for å oppnå graviditet.

Funksjoner

Par kan opprette en eggløsning kalender på papiret, men det er mye enklere å bruke de mange online eggløsningen kalender kalkulatorer. Disse eggløsning kalendere er vanligvis gratis og slett krever at brukeren må oppgi informasjon som dato for starten av den siste menstrual syklus, den gjennomsnittlige lengden på menstruasjonssyklusen og den gjennomsnittlige lengden av lutealfasen av menstruasjonssyklusen. Denne informasjonen blir så brukt til å kartlegge eggløsning kalenderen for den måneden, inkludert forventet dato for eggløsning, bør datoer rundt eggløsningen som også trolig være fruktbare dager, og datoen for starten av kvinnens neste periode hun ikke gravid .

Fordeler

Kvinner generelt eggløsning et sted mellom 11 dager og 21 i menstruasjonssyklusen, og lutealfasen er navnet på dagene mellom eggløsning og starten av neste periode. En eggløsning kalender for graviditet er et nyttig verktøy fordi det tar hver kvinnens egen unike syklus og gjør personlige spådommer om eggløsning basert på denne informasjonen. Mange kvinner tror kanskje at de har eggløsning på dag 14 i syklusen deres siden dette er datoen for eggløsning for en "typisk" 28-dagers syklus, men få kvinner har denne standarden menstruasjonssyklus. Dette misforståelser kan føre til dårlig timet samleie for unnfangelse. Kvinner som ikke har typiske sykluser kan input sin egen syklus informasjon for å skape en eggløsning kalender for graviditet som reflekterer deres syklus og vil bidra til å øke sjansene for graviditet.

Hensyn

Mens en eggløsning kalender kan være et nyttig redskap i å bestemme eggløsning og fruktbare dager, kan kvinner kun identifisere beregnet datoer basert off av gjennomsnittet av tidligere sykluser. Kvinner med svært varierende sykluser kan ikke få en eggløsning kalender fordi deres eggløsningen datoene kan være svært forskjellig fra syklus til syklus. Imidlertid er lutealfasen oppstår mellom eggløsning og starten av neste periode vanligvis den samme hver syklus tross eggløsning avvik, så hvis en kvinne kan bestemme lutealfase lengden (vanligvis ved temperatur eller slim kartlegging) hun kan fortsatt beregne et rimelig nøyaktig eggløsning kalenderen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------