Stilling: helse > influensa >

helsemessige fordeler av å sove

   Alle slags gode ting skje med ditt sinn og kropp når du er slumring. Søvn gir reparasjon og foryngelse. Mangel på søvn, på den andre siden (ja, vi snakker om du folk som skryter bare sover fire timer i natt), kan være skadelig for helsen din

Du trenger:. .
Soy productsHerbal treatmentsDumbbellsMassage

Control Vekt

Den virkelig gode nyheten er at hvis du får nok søvn, minst sju timer per natt, kan du styre din vekt og kan selv gå ned i vekt. Hvem ville trodd det var en av frynsegodene av søvn? Ifølge Longevity. about. com, har forskningen fastslått at de som ikke får nok søvn er egnet til å få vekt. Dette skjer fordi utilstrekkelig søvn har en effekt på hormoner, leptin og ghrenlin, som regulerer våre lyster. Hvis du ikke sover nok, kan disse hormonene gå litt haywire og få deg til å spise mer. Hvis du får nok hvile, disse hormonene er fortsatt i balanse.

Få Smartere

Hvis sjefen fanger deg i søvn ved skrivebordet, fortell ham at katten din lur gjør deg smartere, mer produktive, mindre stresset, og kunne fungere på et høyere nivå. I noen land er ettermiddagslur, eller siesta, standard, i Amerika, hvis du lur, er du vurdert en pyse. Men, president John F. Kennedy alltid tok en lur, og ingen kommer til å beskylde ham for å være en pyse. De som lur har en lavere risiko for å gi etter for hjertesykdom, ifølge Longevity. about. com, som siterer en undersøkelse gjort på 24 000 greske voksne. Søvn er en tonic for kroppen vår. Vi kan hente inn og forynge mens vi snooze, samt utgivelsen vår angst gjennom drømmer.

Reparasjon vårt legeme

Kroppen går inn reparere modus når vi sover. Protein genereres når du sover, og protein er nødvendig for å reparere ting kroppen vår har vært utsatt for i løpet av dagen. Ifølge Longevity. about. com, protein molekyler er grunnlaget for cellene, og disse friske celler er nødvendig for å fikse det skader vi har påført fra stress eller eksponering for giftstoffer i løpet av våre våkne timer. Også trinn i menneskelig veksthormon (HGH) opp produksjonen mens vi sover og reparasjoner vev og muskel skader. Siden det ikke finnes andre distraksjoner, kan full fokus settes på å restaurere våre kropper og sinn i en sunn balanse, slik at vi er uthvilt og i god form ved oppvåkning.

Hold deg vakker

Din mor og bestemor ble ikke tuller når de sa du skulle få skjønnhetssøvn. Søvn er restorative. Alle typer rejuvenatory prosesser som pågår mens vi får vår søvn. Celler fornye og reparere vev som har blitt skadet av ultrafiolette stråler. Dette bidrar til å forebygge rynker og for å minske de mørke ringer under øynene. Dine tenner er sunnere hvis du får sju eller åtte timer søvn om natten. Ikke får nok søvn fart i aldringsprosessen, at kunnskap alene bør være nok til å overbevise deg til å få tilstrekkelig mengder hvile.

takle stress

Hvis du er stresset, prøver å sove. Ifølge Campaignforbettersleep. com, hjelper sover du slipper stress og holde det på et nivå som du kan håndtere. Hvis du sover fratatt, er du ikke kommer til å effektivt håndtere stress på. Når du sover, det kortisolnivå i kroppen slipp, bidra til å avverge lidelser som angst. Hvis du bor stresset for dager og måneder i strekk, kan det bidra til en hel rekke stygge utfall, inkludert hjerneslag og hjertesykdom.

Resultater av søvnmangel

Du har sannsynligvis allerede vet hvordan du føler når du fristed ' t fått nok søvn. Men i tilfelle du trenger en påminnelse, gjør søvnmangel oss grinete og irritabel. Våre hjerner er bløt, og vi mangler fokus og konsentrasjon. Vår reaksjonstid kan være slått av, noe som kan være farlig hvis du arbeider i et yrke der du ikke har råd til å være svak. Du kan også oppleve uforklarlige fysiske smerter, ifølge Articlealley. com. Så sett i gang --- dvale problemene dine unna.

Advarsel

Hvis du eller noen nær deg mistenker at du sover for mye, kan dette være et tegn på depresjon eller kronisk utmattelsessyndrom. Diskuter dette med legen din. Det er en forskjell mellom å få nok søvn og overdrive.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------