helse > influensa >

hvordan å bestemme hvilke kaldt medisin for å kjøpe

Posted by:  Vivian Håndstad    oppdatert: 2012-01-19
Hvor mange ganger har du stått i apotek, syke og ulykkelige, stirret på en kjempestor utvalg av forkjølelse /influensa rettsmidler? Du ser på symptomene på hver boks, og de alle synes å si de samme tingene.
Wonder ikke mer! Denne artikkelen vil bryte ned de grunnleggende ingrediensene som finnes i de fleste OTC (over disk) kaldt medisiner og fortelle deg hva de er for så du kan plukke den mest sannsynlig for å lindre symptomene dine, og føle deg bedre.
notat, bør du alltid spørre legen eller apoteket for å være sikker på at medisinen påvirker ikke andre resepter du har. Ta kontakt med legen din dersom symtoms vedvarer mer enn 4-5 dager

Du trenger:. .
Denne artikkelen


en
Først må du bestemme hvilke. 2-3 symptomer er det verste. I motsetning til populære Nyquil kommersielle, er ingen medisin kommer til å behandle HVER symptom. Dette er viktig fordi jeg anbefaler å se på de viktigste ingrediensene i hvert medisiner og mengde av hver per dose, i stedet for nøkkel setninger på forsiden av boksen. La meg gi deg et eksempel: Du har en hoste og nesen er i gang og kanskje et par andre ting, bit meste hosten holder deg våken om natten, eller det som plager deg mest. Mange typer kalde piller vil liste "kurerer hoste" på boksen, men ved inspeksjon om deres ingredienser, kan de bare ha en 10mg dose av hoste suppressant versus et annet medikament som kan inneholde en 30 mg dose.
Når du vet hva du skal se etter, kan du finne meds best egnet til å føle deg bedre.
to.
dekstrometorfan HBr er en hoste suppressant som kommer både i pille og flytende form. Det er ofte en viktig ingrediens i kalde kapsler. Et minimum dose er 10mg, men hoste sirup og Mucinex DM inneholder 30mg, så hvis du har en alvorlig hoste, se etter et medikament som inneholder den høyeste dosen av dekstrometorfan HBr mulig.
Denne ingrediensen kan også bli funnet alene i gel caps som Tussin eller Robitussin gel caps. Disse kapslene er nyttig for dagtid, som hostesaft blir vasket bort mens du drikker hjelper væske eller snakke, og disse gel caps undertrykke hoste i opptil 8 timer.
Tre.
Chlorpheniramine maleate er et antihistamin, som vanligvis brukes til å behandle allergiske symptomer og de av forkjølelse;. eksempel kløende øyne, rennende nese, nysing og hoste
I lekmann vilkår, hjelper det tørker opp slim. 4 mg er gjennomsnittlig dose. Det kan noen ganger forårsake døsighet, men vanligvis ikke så alvorlig som med Benadryl for folk flest.
Fire.
Fenylefrin HCl (normalt 5-10mg) er inkludert i OTC medisiner for lindring av en tett nese, bihuler eller ører. Det reduserer hevelsen i nesen og ørene, noe som gjør at "tett hode" følelsen forsvinne.
Denne medisinen er lik den neste oppført, men det kan fås uten å gå til apoteket for å logge den ut .
fem.
Det siste stoffet oppført her er Pseudoephedrine HCl, gjennomsnittlig dosering 30mg. Denne ingrediensen er ofte forveksles med andre rusmidler, men det viktigste funksjon er behandling av nese, øre og bihuler lunger. Den også reduserer hevelse i nesen, lik fenylefrin, men sterkere, med noen potensielle bivirkninger, som økt hjertefrekvens, hodepine og svimmelhet. Personer med hjerteproblemer bør ikke ta dette.
Du må vise førerkort og signere ut denne medisinen på apoteket, selv om det ikke er en resept. Denne endringen skjedde da det ble funnet at denne ingrediensen ble brukt ulovlig av personer i forbindelse med rusmisbruk.
Brukt riktig, er det rett og slett en effektiv løsning på clearing Sinus congestion. Det er ofte oversett fordi den må være logget ut, men hvis du ser etter den på de aktive ingrediensene delen av medisinen boksen eller kortet til å ta til apoteket, inneholder mange reseptfrie legemidler gjør det.

Tips og advarsler


  • Navn merke ikke lik bedre medisin. I nesten alle tilfeller de viktigste ingrediensene er de samme i generiske og navn merkevare bokser.
  • Personer med hjertesykdommer bør ikke ta NOEN OTC kaldt /sinus medisiner uten å konsultere lege. Det er visse de som kan anbefales trygt.