Stilling: helse > influensa >

hvordan å identifisere en ukjent pille

  Har du piller som er blitt fjernet fra originalemballasjen eller piller du var en gang foreskrevet, men ingen lenge har flasker for dem? Kanskje du har lyst til å vite hva disse pillene er slik at du kan bestemme om du vil beholde dem eller ikke, eller om de blir for gamle. Identifisere en ukjent pillen kan være vanskelig å gjøre på egen hånd, spesielt hvis du ikke har ressurser til å hjelpe deg å identifisere det. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan identifisere ukjente piller.
Hvis du har lest denne artikkelen du er fortsatt usikker på hva en pille er, kan du alltid ta det til et apotek for å identifisere den for deg. . Farmasøyter lett kan identifisere ukjente tabletter
en
Gå til Drugs. com Pill Identifier. . , den RxList pillen Identification Tool eller Web MD pillen Identifikasjon Tool området, alle knyttet i Resources.
to.
Se på pillen eller kapselen og finne de identifikasjonskode. Denne koden vil bestå av tall og /eller brev og bidrar til å identifisere den pillen.
Tre.
Angi pillen identifikasjon kode i den medfølgende plass på nettstedet.
fire.
Velg pillen farge og form fra drop-down menyer tilbys på nettsiden og trykke "søk".
fem.

Nettstedet vil søke sin database for å finne matchende kriterier. Når det har identifisert pillen, kan du lese mer informasjon om det, hva det er generelt foreskrevet for, dets bivirkninger, og hva pillen kan samhandle med i legemiddelinformasjon delen på dette nettstedet.

Tips og advarsler


 • Hvis du ikke kan lese pillen er identifikasjonskode, bruke et forstørrelsesglass for å forstørre detVær sikker på at du angir ID-koden på riktig måte for å få en nøyaktig match.
 • Ikke ta ukjente piller for å prøve å finne ut hva de er.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------