Stilling: helse > influensa >

hvordan å spare på apotek resepter

   Hvis du er bekymret for den høye prisen på apotek resepter, er du ikke alene. Flere og flere amerikanere blir tvunget til å gjøre usunne beslutningen om ikke å få sine resepter fylt på grunn av de høye kostnadene ved legemidler. Dessverre kan dette få alvorlige helsemessige konsekvenser hvis du tar medisiner for behandling av tilstander som hjertesykdom, diabetes eller høyt blodtrykk. Hvis kostnaden for apoteket resept er blitt uhåndterlig, vurdere å bruke noen av disse måtene å spare på medisiner du tar.
en.
Be om prøver.
Mange leger har et skap fullt av narkotika prøver. Før fylle en ny resept, spør legen din om han har prøver tilgjengelig. Dette vil gi deg en sjanse til å prøve medisiner og se om du opplever alvorlige bivirkninger før du fyller på apotek resepten.
To.
Be om en generisk.

Studier har vist at generiske resepter kan koste opp til åtti prosent mindre enn sine merkenavn tilsvarende. FDA krever at de aktive ingrediensene i generiske medisiner være det samme som navnet merkevare. De må også være tilstede i samme konsentrasjon og har samme aktivitet i den menneskelige kroppen som den splitter stoffet. Den eneste forskjellen kan være i fyllstoff som brukes til å gjøre disse rimeligere alternativer. Spør legen din hvis et generisk legemiddel ville være en passende erstatning for medisiner du nå tar. Besparelsene kan bli betydelige.
Tre.
Spør om et rimeligere alternativ.
Dersom legen forskriver et medikament for deg som er dyre, spør om en billigere medisiner er tilgjengelig som vil gjøre det samme. I mange tilfeller vil det være et hensiktsmessig alternativ som kan hjelpe deg å redusere kostnadene ved apotek resepter.
Fire.
Hvis du ikke har noen helseforsikring
Hvis du ikke har noen helseforsikring å betale for apotek resepter, se inn i pasienten hjelpeprogrammer at enkelte farmasøytiske selskaper tilbyr. Du kan finne ut om du kvalifiserer for dette unike tjenesten ved å gå Partnerskap for Reseptbelagte Assistance på pparx. org.
fem.
Ikke gjør den feilen å ikke fylle dine resepter på grunn av høye kostnader. Gjør din helsepersonell klar over din økonomiske begrensninger slik at han eller hun kan bli mer bevisst på kostnadene av medisiner foreskrevet, og hjelper deg med å finne egnede alternativer som bedre tilpasset ditt budsjett. Din god helse er for viktig til å sette på spill.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------