helse > influensa >

hvordan unngå brystkreft cyster naturlig

Posted by:  Mona Storm Nilsen    oppdatert: 2012-01-18
Hvis du er plaget av brystkreft cyster, finnes det måter å unngå dem naturlig. Mellom eggløsning og menstruasjon mange kvinner utvikler brystkreft cyster. Disse ikke-cancerous cyster er vanligvis ømme eller smertefulle. Mange eksperter mener at godartet bryst cyster er forårsaket av for mye østrogen. Bryst cyster klare regel opp av seg selv innen tre til fem måneder. For å unngå bryst cyster naturlig, les følgende trinn
en.
å unngå bryst cyster naturlig, eliminere koffein blant annet sjokolade, te, over-the-counter smertestillende, og slankepiller. Forskning viser at kvinner som er følsomme for koffein, har tunge perioder, og har er alvorlige PMS symptomer mer tilbøyelig til å få bryst cyster.
To.
Spis et sunt kosthold for å unngå bryst cyster. En lav-fett, høyt fiber diett høy i hele korn, grønnsaker, bønner, og frukt vil bidra til å holde østrogennivået stabilt hvis du sliter med bryst cyster. Det anbefales også å unngå melkeprodukter. Sørg for å ta et kalsiumtilskudd.
Tre.
Ta vitaminer hver dag. Visse vitaminer og mineraler er rapportert å hjelpe kvinner å unngå bryst cyster naturlig. Sørg for å ta en daglig multivitamin, vitamin E, og vitamin A. Selenium, nattlysolje, og linfrøolje er rapportert å redusere bryst cyster. Ta den anbefalte doseringen.
Fire.
Massasje brystene for å unngå cyster. Masserer brystene kan lindre ubehaget i brystet cyster. Ifølge noen leger, hjelper masserer sprer overflødig væske fra brystet cyster ut gjennom lymfekjertler hvor det er utvist av kroppen.

Tips og advarsler


  • Kontakt legen din hvis du har smertefulle bryst cyster. Det er hormonet terapier som vil bidra til å avlaste brystet cyster.
  • Sørg for å regelmessig kontrollere deg selv for brystkreft. Mens godartede cyster vanligvis føler seg som druer eller erter, cancerous cyster vanligvis er hard og smertefri. Vær trygg og alltid sjekke med legen din.