Stilling: helse > influensa >

hvordan unngå farlige baby gjenbrukt gods

   Alle som er gravid vet når kunngjøringen er laget deres vil være et skred av baby varer flyr din vei. Familiemedlemmer og venner vil kjøpe baby ting og donere sine gamle leker, flasker, og alt baby for den saks skyld. Godta disse baby gaver kan spare deg for en enorm sum penger, men noen av disse hand-me-downs kan være risikabelt. Denne artikkelen vil hjelpe deg å si nei takk til disse potensielt skadelige baby varer
en.
Bath produkter er stor hvis de ikke ser eller lukter av mugg. Mange badekar er foret med skum som lett mugne. Lite råd er å sjekke sprekker og se etter mugg.
To.
Bilseter er en av de dyreste elementene et nytt barn kan ha. Føl deg komfortabel akseptere biler foran deg hvis du kjenner sin historie. Ingen tidligere ulykker, alle originale merkelapper /deler, og instruksjoner. Kontroller også at den passer i bilen. Ikke godta det hvis eldre enn 6 år, fordi materialene kan forringe og endre.
tre.
Barneseng er greit så lenge de var laget etter 2000 på grunn av oppdaterte standarder. Se etter tegn på sprekker maling, fliser, eller grove kanter som nøkler til å si til noen.
Fire.
Barnevogner laget etter 2007 er fine. 2007 markerte punktet når nye standarder ble utstedt. Dette området er litt grå i at mange standarder ble i kraft før 2007 vedrørende effekt, stabilitet og sikkerhet. Virkelig barnevognen ytelse og tilstand skal være de viktigste faktorene i å si nei eller ja.
fem.
Barnestoler er greit så lenge de har en fem-punkts sele for å forhindre at barnet klatre ut. Si nei hvis de er tre eller skuffen har problemer med å bli fjernet.
6.
Play verft er fint hvis laget etter 2000, kommer med original støvtette madrass, og ingen dinglet stropper. Noen spiller meter før 2000 ble tilbakekalt fordi side rails kollapset. Også vurdere tilstanden av tunet.
7.
Clothing er greit så lenge knapper og snaps er stramme og det er ingen rakne tråden.
8.
Leker som utstoppede dyr og bøker er fine. Prøv å unngå plastmaterialer grunn av nedverdigende farer eller potensielle bly problemer. Unngå de leker med sprukket maling, sprekker, magneter og små biter.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------