Stilling: helse > influensa >

leddgikt forebygging

   Leddgikt forebygging er en felles bekymring for mange mennesker som de blir eldre. Effektene av aldring kan endre vår livskvalitet. Som kroppen vår alder, er vi mer sannsynlig å oppleve senket immunforsvaret og smerter forårsaket av leddgikt. Våre svakere kropper er mer utsatt for degenerative sykdommer. Forebygging av leddgikt er mulig, men resultatene varierer avhengig av person. Hver person er forskjellig og noen mennesker er mer tilbøyelige til å få leddgikt på grunn av deres genetikk. Å leve i et varmere klima kan bidra til å lette smerte og ubehag forbundet med leddgikt.

Du trenger:.
babymatvarmer

Posture

god holdning er en måte å forhindre leddgikt i ryggen. Enten du sitter eller står, kan slouching legge press på ryggraden og selv permanent kurve ryggraden over tid, skaper en tyrenakke. Dårlig holdning er vanskeligere å vedlikeholde som vi blir eldre fordi vi blir svakere og det kan være hardt arbeid å stå rett opp, men jo lenger en person kan opprettholde god kroppsholdning, jo bedre.

Reduser Betennelse

Du kan redusere betennelser i kroppen ved å spise sunn mat som frukt og grønnsaker daglig. Unngå fet bearbeidet mat og begrense kjøtt inntak. Tran bidrar til å roe betennelser i kroppen også. The Omega-3 fettsyrer som finnes i denne oljen også smører leddene og hjelpe andre kroppens systemer. Vitamin E bidrar også til å redusere effekten av betennelse. Drikk rikelig med renset vann daglig for å holde hydratiserte og bidra rense kroppen for overflødig giftstoffer.

Strekke

Stretching er svært viktig før en treningsøkt eller anstrengende aktivitet som for eksempel snowboard eller vektløfting. Sport skader kan ha en effekt på leddgikt senere i livet, så det er svært viktig å strekke før noen form for fysisk aktivitet. En god tommelfingerregel er å bruke litt ekstra tid strekker høyre når du kommer ut av sengen om morgenen.

Øvelse

Trening hjelper til å redusere frie radikaler i kroppen. Frie radikaler er naturlige biprodukter av cellene som vi blir eldre. Visse ting beskytte kroppen mot frie radikaler, som vitaminer, medisiner og til og med trening. Opprettholde en sunn vekt er også en viktig faktor når det gjelder å forebygge leddgikt. Svømming bidrar til å lindre stivhet og forbedre muskel tone.

terapeutiske bad

Ta varme bad kan også bidra til å redusere betennelser i kroppen samt lettelser leddsmerter og ubehag. Fyll badekaret med en kopp Epsom salt og 1 kopp natron, og fordele jevnt. Disse ingrediensene vil myke opp vannet og hjelpe helbrede leddene. Du kan også fylle karet med kolloidalt havremel å hjelpe mykgjør huden. Mens du er soaking, massasje verkende ledd.

Hvis du bor i et område der vann fra springen er sterkt klorerte, kan du også investere i en klor filter. Klor er et kjent carcinogen, betyr det har vært knyttet til kreft hos noen mennesker. Bading i klor er farlig for helsen vår.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------