Stilling: helse > influensa >

magnesium mangel

   Magnesium (Mg) er et mineral, og er viktig for en rekke av kroppen prosesser. Spesielt er magnesium viktig for bein bygning, muskler energi, kroppstemperatur regulering og protein produksjon. Studier indikerer at folk i USA ikke får nok magnesium gjennom matinntaket. Som et resultat, kan en magnesium mangel utvikle og lede til en rekke symptomer. Videre har en magnesium mangel vært knyttet til en rekke forhold, inkludert migrene, ADD, mitral ventil prolaps, muskelrykninger /sammentrekninger og osteoporose for å nevne noen.

Krav

Mengden av magnesium er nødvendig per dag varierer med kjønn og alder. . For kvinner, den anbefalte kosten Fradrag eller RDA i milligram mellom alderen 14 om 18 er 360; gjennom 19-30 er det 310, og for alderen 31 og oppover, er det 320. For menn er RAD mellom 14 gjennom 18 410, for alderen 19 til 30, er det 400, og det er 420 for aldersgruppen 31 og over. På grunn av risiko for overdose av magnesium via kosttilskudd, er den øvre grensen for ekstra magnesium anbefales å ikke være mer enn 350 mg for voksne 19 og eldre.

Årsaker

Den vanligste årsaken i USA for en magnesium mangel er at folk ikke spiser nok mat som inneholder RDA av magnesium. Andre årsaker til magnesium mangler stammer fra underliggende årsaker til magnesium tapt gjennom urin-utskillelse. Å ha et høyt inntak av alkohol har vært knyttet til en magnesium mangel. Medisinske behandlinger som forårsaker utskillelse av magnesium gjennom urinen som diuretika, noen kreft medisiner og enkelte antibiotika som ciklosporin er også en kilde til magnesium mangler. Ukontrollert diabetes kan være en gjerningsmann som kan oppkast eller diaré som er overdreven eller kronisk. En genetisk lidelse kan også være en kilde til en magnesium mangel.

Symptomer

Det er en lang liste av symptomer knyttet til en magnesium mangel. De vanligste tidlige symptomene inkludere ufrivillige muskelkramper og rykninger, migrene hodepine, tretthet, søvnløshet, irritablility, forvirring og minne slips. En rask hjerterytme og hjerte-og systemendringer indikerer en moderat magnesium mangel. En alvorlig magnesium mangel viser seg med mer uttalt muskelsammentrekninger, nummenhet, prikking, hallusinasjoner og akutt forvirring.

Behandling

En mild magnesiummangel kan styres ved å endre kosthold, eller ved hjelp av over-the-counter kosttilskudd. Matvarer som inneholder store mengder magnesium er kveite, mandler, cashewnøtter, soyabønner, spinat, nøtter, korn, havregryn, potet, peanøttsmør, black-eyed peas, brun ris, linser, bønner, pinto bønner, bananer, melk, rosiner og sjokolade pudding. Alvorlig magnesium svakheter krever en intravenøs behandling av en magnesium løsning.

Magnesium Overdose

Det er sjelden å ha en magnesium overdose gjennom inntak av magnesium rik mat, fordi det overskytende magnesium skilles ut gjennom urinen. Imidlertid kan magnesium toksisitet oppstå ved å ta for mye ekstra over-the-counter tabletter eller avføringsmidler som inneholder magnesium. Symptomer på en magnesium overdose inkluderer hypotensjon (lavt blodtrykk), sløvhet, forvirring, hjerte arytmi, nedgang i nyrefunksjonen og pustevansker.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------