Stilling: helse > influensa >

vanlige misoppfatninger om dysleksi

   Dysleksi er ikke en uvanlig lidelse, og er estimert til å påvirke opp til 20 prosent av befolkningen. Dette lærevansker diskriminerer ikke, og kan påvirke folk i enhver rase, alder eller kjønn. Skole kan være vanskelig for barn med dysleksi, og kan ofte føle seg som om de ikke er like smart som venner og klassekamerater. Det er viktig å ha barnet testet for dysleksi og andre lærevansker dersom du mistenker at de kan være en faktor. Med riktig støtte dysleksi elevene ikke bare kan holde tritt med sine jevnaldrende, men excel.

lav intelligens

Mange tror de med dysleksi har under normal intelligens nivå. Denne misforståelsen er feil, og blir raskt motbevist når vi innser både Albert Einstein og Thomas Edison var dyslektiker.

Klassifisering

I motsetning til det mange tror, er ikke dysleksi et atferdsmessig, motiverende eller psykiske problem, er Dysleksi bare en lærevansker der hjernen behandler ting annerledes enn en annen hjernen kanskje.

Seeing Backwards

Det er veldig vanlig holdt som dyslektikere ser bokstaver og ord baklengs, men dette er ikke alltid tilfelle. Noen dyslektikere gjør noen ganger flip brev, men mange dyslektikere aldri har dette symptomet.

Reading Disorder

Dysleksi er ikke egentlig en lesning lidelse, som mange tror, men et språk lidelse. Lesing, skriving staving, uttale og til og med matematiske ferdigheter kan alle bli påvirket av dysleksi.

Bare en fase

Mange mennesker feilaktig tror barn kan vokse ut av dysleksi. De som berøres av dysleksi kan lære å overvinne sine symptomer, men dysleksi er en livslang tilstand.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------