helse > influensa >

Forkjølelse og influensa symptomer før en periode

Posted by:  Trine Mørland    oppdatert: 2012-02-04
De fleste kvinner er kjent med symptomer på PMS, eller premenstruelle syndrom. Disse kan variere fra oppblåst mage og vektøkning til humørsvingninger og irritabilitet. En mindre vanlig sykdom er forkjølelse og influensalignende symptomer før en periode

Identification

Det er viktig å identifisere forskjellene mellom kalde. og influensaliknende symptomer før en periode og faktisk kommer ned med en forkjølelse eller influensa. Periode-indusert symptomer på forkjølelse og influensa vil følge menstruasjonssyklusen, eller begynner å påvirke deg 3 til 5 dager før du venter menstruasjon. Symptomene kan lindres litt ved å ta en over-the-counter PMS medisinering. En typisk forkjølelse eller influensa kan eller ikke kan skje rundt menstruasjonen, og vil ikke bli berørt av premenstruelt syndrom medikamenter.

Time Frame

Forkjølelse og influensaliknende symptomer før en periode kan vare i helheten av menstruasjonen . Dette kan gjøre at menstruasjonen spesielt elendig.

Hensyn

Hvis du føler at din kald og influensa symptomer er et resultat av en kommende periode, prøv å ta det med ro og hvile. Unn deg selv som om du virkelig hadde en fullverdig forkjølelse eller influensa ved å spise kylling noodle soup, drikke rikelig med vann og appelsinjuice, og får rikelig med hvile.

Expert Insight

Noen ganger kroppen din tvinger deg til å hvile . Føler under været før en periode kan være kroppen din prøver å fortelle deg å bremse ned og hvile. Lytt til kroppen din og behandle den forsiktig i disse tider.

Advarsel

Hvis du har feber som er over 102 grader C, eller en som varer mer enn 2 dager, er det alltid en god ide å ta kontakt med lege.