helse > influensa >

Hvordan stimulere brystvekst

Posted by:  Tone Paulsen    oppdatert: 2012-02-07
Det er lite som kan gjøres for å vokse bryster. Så mye som markedsførere forsøk på å selge bryst-vekst produkter og utstyr, vil ingen av disse gjør brystene noe fyldigere eller større. Hva en kvinne kan gjøre er å bruke teknikker som vil gjøre brystene virker mer fremtredende. Tipsene vil hjelpe utseendet på bust, og kan også styrke langsiktige utseende
en
Spis mer fet eller calorie-Laden mat. Siden bryster er i hovedsak består av fettvev, dietter høy i fett vil bidra til å bust størrelse. Denne typen kosthold vil også bidra til midje, hofte og generell kroppsstørrelse. Kort sagt, kan du få bryster ved å få vekt.
To.
Do pectoral øvelser. Ved toning og oppstrammende den pectoral muskler som ligger bak byste, kan du legge litt av et løft. Men, se at denne øvelsen ikke er kombinert med for mye fett-brenning hjerte-arbeid som kan redusere fatty bryst vev.
Tre.
Bruk støttende BH som er godt utstyrt. En profesjonell montering er verdt sin vekt i gull, og vil beskytte brystet volumet som du allerede har. Ved iført kvalitet Undies, er vekten av bysten jevnt holdt, og mindre sannsynlighet for å synke.
Fire.
Bli gravid. Brystene vokser gjerne etter svangerskap på grunn av melkeproduksjonen. Omvendt, kan brystene krympe etter fødsel, og det er en høy sannsynlighet for sagging i begge tilfeller. Nok en gang, fikk noen vekt under svangerskapet vil normalt fordele seg over hele kroppen, som kanskje ikke er ønskelig.

Tips og advarsler


  • Unngå brystvekst produkter på alle kostnader. Absolutt ingen av disse vil gjøre alt for å stimulere brystet vekst. Noen piller gjør litt mer enn legge kalorier i en kvinnes kosthold, noe som gjør henne få all-over vekten. Det finnes ikke noe slikt som "brystvekst i en flaske. "