helse > influensa >

helsemessige fordeler av damp bad

Posted by:  Lisbeth Bøe    oppdatert: 2012-02-06
Den vanligste fordelen tillegges dampbad er bedre hud. Dampbad øke blodsirkulasjonen og renser porene i et fuktig miljø. Dette gjør det til et godt valg for folk som behandler akne utsatt hud og de som ønsker å opprettholde en sunn utseende. Imidlertid kan dampbad også hjelpe mot stress og klare tilstoppet nesegangene

Unn Respiratory Plager

Steam-Sauna-Fordeler . com (se Ressurser) hevder at et dampbad er mer effektiv til å fjerne slim fra nasal passagesthan en fordamper fordi et bad gir en sterkere konsentrasjon av damp. Det kan også hjelpe i behandling av sykdommer som astma, bronkitt og bihulebetennelse

Steam Therapy

Keidel. com (se Ressurser) melder at dampbad brukes til å indusere feber å bekjempe infeksjoner;. Denne teknikken er brukt av personer som kropper er ute av stand til å utvikle en feber på egenhånd.

Aromaterapi

I følge Steam Sauna Connection (se Ressurser), dampbad kan brukes i aromaterapi arbeidet ved å legge essenser til steamhead. Eucalyptus er vanligvis brukes i steam rom for mental og fysisk velvære.

Utbedring for såre muskler

De Wolfe Clinic nyhetsbrev (se Ressurser) siterer lindring av muskel kramper, smerter og spasmer blant fordelene dampbad.

Stress Relief

Steam-Sauna-Fordeler. com attributter den avslappende kvaliteter av en dampbad til lettelser slike tegn på stress som hodepine, høyt blodtrykk og muskelspenninger.

Detox Aid

Siden svetting utrenskningene kroppen av urenheter, peker Keidel. com ut at dampbad er en god måte å skylle ut giftstoffer. Opp til 30 prosent av kroppslige avfall er renset av svette.

Cellulite Behandling

Steam bad er mer effektive enn kroppen brytes for å behandle cellulitter, ifølge Wolfe Clinic Nyhetsbrev, fordi det tar et dampbad mindre tid til å øke kroppens temperatur enn en wrap gjør.