helse > influensa >

hvordan å forstå betydningen av pinealkjertelen

Posted by:  Line Eeg    oppdatert: 2012-02-07
Det er en liten struktur i hjernen kalt pinealkjertelen som du kanskje ikke har vurdert. Her er hvorfor det er viktig

Du trenger:.
Stoff måling tapeScale


en
Når det gjelder den menneskelige kroppen, selv den minste av strukturer kan. . har viktige funksjoner. Dette gjelder den lille struktur som ligger mellom de to halvkuler av hjernen kalt pinealkjertelen. Denne kjertelen som bare er på størrelse med en ert har den kritiske funksjon å regulere døgnrytmen og søvnen våkner syklusen i både mennesker og dyr. Denne lille kjertelen spiller en viktig rolle i å hjelpe ditt opphold våken og funksjonelle under daylight timene samtidig som du "slår av" om natten.
To.
Den pineal regulerer døgnrytmen gjennom utskillelse av et hormon som kalles melatonin. I løpet av dagslys timer når du er aktiv, er lys gjennomføres fra netthinnen til hjernen hvor det forteller at pinealkjertelen å slå av melatonin produksjonen. Da mørket nærmer seg og lysnivået synker, øker pinealkjertelen sin produksjon av melatonin som hjelper deg enkelt inn i en salig hvilemodus. Pinealkjertelen synes også å regulere metabolsk funksjon til en viss grad samt hindre seksuell utvikling oppstår for tidlig hos barn.
Tre.
Som det viser seg, kan pinealkjertelen spille en rolle i å beskytte mot enkelte sykdommer, inkludert kreft. Dyrestudier har vist at fjerning av pinealkjertelen fra kvinnelige rotter øker sin risiko for brystkreft, sannsynligvis på grunn av mangel på melatonin produksjon. Utfyllende dyr uten pineal kjertler med melatonin synes å redusere hastigheten av brystkreft vekst.
fire.
Andre bevis som tyder pinealkjertelen og melatonin er viktig i brystkreft forebygging er det faktum at kvinner som arbeider tredje skift tidsplaner har vist seg å ha en høyere forekomst av brystkreft i enkelte studier. Fordi disse kvinnene sove dagslys timer, deres melatonin-nivåene er lavere på grunn av tilstedeværelsen av lys som slår seg av melatonin produksjonen av pinealkjertelen.
Fem.
Det er blitt antydet at å ta melatonin tilskudd kan være nyttig for å redusere risikoen for visse sykdommer, spesielt kreft. Dette kan være spesielt viktig som folk alder siden pinealkjertelen calcifies løpet av voksenlivet som reduserer melatonin produksjon. Melatonin er antatt å ha anti-oksiderende egenskaper, samt evnen til å stimulere immunforsvaret. Det er også antatt å spille en rolle i å bremse aldringsprosessen. Selv om noen mennesker bruker melatonin kosttilskudd som en søvn hjelpemiddel, og som behandling for jet lag, er det fortsatt ikke klart om tilskudd er like effektivt som naturlig melatonin produseres av pinealkjertelen.
6.
Hvis du ønsker å maksimere mengden av melatonin skilt ut av din pinealkjertelen, gå til sengs så snart etter det blir mørkt som mulig. Sov i et rom med så lite lys som mulig. Selv små mengder av lys satt ut av en klokkeradio eller en streetlight kan redusere melatonin produksjon og, teoretisk, øker risikoen for kreft.
7.
Betydningen av pinealkjertelen har blitt anerkjent gjennom historien med filosofen Descartes kaller det for "sete for sjelen". Erten størrelse pinealkjertelen illustrerer det faktum at selv de minste strukturene spiller en viktig rolle i regulering av maskinen vi kaller menneskekroppen.