helse > influensa >

naturlig behandling for baby eksem

Posted by:  Mona Storm Nilsen    oppdatert: 2012-02-06
Noen babyer utvikler kronisk utslett over ulike deler av kroppen som vises som rød patcher, med eller uten hevet humper. Ifølge MayoClinic. com, er baby eksem eller atopisk dermatitt, relativt vanlig hos barn under sju år. Heldigvis, kan naturlige behandlinger være effektiv på å redusere irritasjonen til barnet outgrows tilstanden

Diagnose

Din Barnelege bør i utgangspunktet diagnostisere eventuelle vedvarende utslett på barnets kropp for å utelukke andre lidelser som lupus. Infantile eksem kan være brun-rød eller rød-grå og det er sannsynlig å være kløende. Huden i området av utslett kan tykkere og sprekk eller skala. Hender og føtter er vanlige steder for baby eksem, samt innsiden av albuene og knærne eller på stammen, nakke og ansikt.

Miljø

Barneleger ofte anbefaler å ta naturlig skritt for å lette barnets irritasjon og kløe. Atopisk eksem er barnet ditt reaksjon på allergener, og de vanligste allergenene finnes i ditt eget hjem, barnets barnehage eller kjøretøyet. Eksponering for passiv røyking kan utløse en baby eksem angrep, så vel som å puste i støv, dyr dander eller pollen. Sørg for at huset og barnevakten hus er rent og røykfritt.

Luftfuktighet

Slå opp luftfukteren hvis barnet utvikler eksem i vintermånedene, når luften i hjemmet ditt blir tørre på grunn av overoppheting. Hvis du ikke har en luftfukter, vil en kjele med vann Simmering sakte på komfyren satt fuktighet tilbake i luften. Babyer med sensitiv hud kontrakt eksem lettere i tørre forhold.

Skin Care

Tørr hud er mer sårbar for å utvikle baby eksem. Hyppig bading tørker ut babyens sarte hud, så velger en rask svamp bad med vanlig varmt vann, hvis barnet viser tegn til en begynnelse eksem utbrudd. Umiddelbart etter vask, bruk en allergi-fri fuktighetskrem til babyens hud å holde på fuktigheten. Duft-free baby olje, brukes når huden er fuktig fortsatt, vil bidra til å forhindre nye utbrudd.

Aktuelt

Når barnet ditt har en full-blåst eksem utslett, trenger han trøst og en beroligende behandling som reduserer kløen og irritasjon. Se etter kolloidalt havremel å legge til sin badevann. Kolloidalt havremel er finmalt havregryn som oppløser lett i vann. Alternativt kan du sette en liten mengde vanlig havregryn i blenderen, og blande det til det blir et pulver. Bruk en halv kopp kolloidale havregryn i en gallon av varmt vann.

Forebygging /løsning

Bli kvitt skrapete stoffer i nærheten av barnet ditt. Ull årsaker hudirritasjoner, som gjør klær som er for stram og ikke tillater barnet å bøye armene eller bena, uten klemming og skape en rød folder. Ett hundre prosent bomull pledd og løse klær vil redusere risikoen for at barnet utvikler atopisk eksem.