helse > influensa >

testosteron kosttilskudd

Posted by:  Line Eeg    oppdatert: 2012-03-24
Testosteron kosttilskudd har lenge vært antatt å kurere en mengde plager fra redusert libido til dårlig muskel tone. Mange studier er tester effektiviteten av testosteron kosttilskudd og deres skadelige bivirkninger. Mens det er mye kontrovers rundt bruk av testosteron kosttilskudd som et prestasjonsfremmende medikament for utøvere, er det mange grupper av menn som ser ut til å dra nytte av testosteron kosttilskudd. Før du starter et testosteron supplement diett, en eller annen grunn, er det viktig å få fakta rett.

Typer

Det finnes flere typer testosteron kosttilskudd som kan bli kategorisert av leveringsmåte. Testosteron kosttilskudd kan tas gjennom huden via krem, gel eller en patch, eller gjennom et implantat som er plassert under huden og venstre for å oppløse seg sakte over tid. Den vanligste testosteron tilskudd, men tas oralt eller injisert direkte inn i blodet.
Når du ser på testosteron tilskudd, innser at all testosteron tilskudd består av karbon og hormonet testosteron. Testosteron er alene verken vann eller olje vannløselige, kan betyr ikke kroppen absorberer testosteron alene. Carbon gjør testosteron løselig. Mer karbon lagt til testosteron ofte betyr raskere kroppen vil absorbere hormonet. Dette karbon tillegg er grunnen til alle typer testosteron kosttilskudd vil bli kalt testosteron fulgt av en kjemisk navn som slutter på "spiste". For eksempel:. Testosteron enanthate eller testosteron cypionate

Bruker

Testosterone kosttilskudd har mange bruksområder. Hyppigst, unge menn bruke testosteron tilskudd til å bygge muskelmasse eller øke utholdenhet. Eldre menn bruker testosteron kosttilskudd for å hjelpe til med erektil dysfunksjon og som en stemning heis. I tillegg, transseksuelle hunn-til-menn bruke testosteron tilskudd som et av trinnene for å bli mannlig. Mange leger også forskrive testosteron tilskudd for menn med lavere enn gjennomsnittlig nivå av testosteron.

Fordeler

I juni 2008 hormonsystemet Society frigitt informasjon om de positive effektene av testosteron tilskudd. Flere studier ble utarbeidet for å vise at menn med lavt testosteronnivå, det meste menn over 55 år, kan ha nytte av bruk av testosteron kosttilskudd. Forskerne oppdaget at disse tilskuddene bidra til lavere dårlige kolesterolet og økte samtidig gode kolesterolet. Undersøkelsene viser også at menn med lave nivåer av testosteron er to og en halv ganger større sannsynlighet for å dø i løpet av de neste 10 årene enn menn med et normalt nivå av testosteron. Studiene konkluderte med at testosteron tilskudd kan være en gunstig løsning.

Yngre menn med sunne testosteron nivåer hevder at testosteron tilskudd øker mentale evner, atletiske evner og sexlysten. Transseksuelle hunn-til-mann pasienter rapporterer tilsvarende resultater.

Risiko

De vanligste bivirkningene av testosteron kosttilskudd inkluderer håravfall, kviser, aggresjon og vekst av brystvev. Men stopper en gang en person som bruker testosteron kosttilskudd disse bivirkningene vanligvis avta. Mens bivirkninger synes noe uvesentlig når veies mot de mulige fordelene, advarer National Institute on Aging at foreløpige undersøkelser tyder på at testosteron tilskudd kan øke oddsen for prostata kreft og hjerneslag. Som et sikkerhetstiltak, bør menn på testosteron kosttilskudd undersøkes regelmessig for tegn til forhøyet blodtrykk og for prostatakreft.

Finne Supplements

Den beste måten å finne trygge testosteron tilskudd er gjennom en lege. En lege kan kjøre en testosteron-test for å finne din nåværende testosteron nivåer. Derfra kan hun bruke størrelse og ønskede resultater for å beregne riktig dose testosteron for dine behov. Leger som spesialiserer seg i idrett medisin eller kjønn overgang, eller allmennleger kan hjelpe deg å komme på rett spor.
Mens flere testosteron tilskudd er tilbudt online, mange av disse er enten falske eller farlig. Før hopping på billigste online testosteron tilskudd, grundig forskning på mulige bivirkninger, samt potens.