Stilling: helse > influensa >

hvordan å forsinke aldringsprosessen

  Vi er alle blir eldre, men det er enkelte ting vi kan gjøre for å bremse den biologiske aldringsprosessen. Disse trinnene er enkle å ta og kan ikke bare legge år til livet ditt, men kan også forbedre kvaliteten på livet ditt
en.
En av de første tingene du kan gjøre for å bremse den aldrende prosessen er å starte en anti aging kosthold. Du bør øke mengden av antioksidanter i kosten ved å legge til Omega 3 fettsyrer og vitamin A, C, og E. Økende antioksidanter i kosten kan forebygge rynker, lavere kolesterol og høyt blodtrykk, og holde hjernen din skarp.
For mer informasjon om å starte en anti aging diett for å bremse aldringsprosessen, se ressursene nedenfor.
to.
Tilsett litt urte te til kosthold. Mange urte te inneholder antioksidanter som kan bremse aldringsprosessen. Prøv en te som inneholder peppermynte, rosmarin, sitronmelisse, eller salvie. Du kan enkelt lage din egen ved å legge til urter til varmt vann, bløtlegging i 10 minutter, og deretter flekker det før du drikker.
tre.
alltid være å lære noe nytt for å bremse aldringsprosessen. Hvis du ikke trene hjernen din, kan du sette deg opp for minne problemer. Gjør kryssord, lære et nytt språk eller musikalsk instrument, eller ta en høyskole kurs for å holde tankene unge.
Fire.
Ha sex for å bremse aldringsprosessen. Studier har vist at menn og kvinner som har hyppig sex tendens til å leve lengre og er lykkeligere. Menn som har sex oftere redusere deres risiko for prostatakreft og kvinner, ifølge Dr. Mehmet Oz, kan leve opp til tre år lenger.
Fem.
Prøv å holde deg tynn for å bremse aldringsprosessen. Noen studier har vist at mennesker som spiser færre kalorier en tendens til å leve lengre og sunnere liv.
6.
Øvelse ofte å bremse aldringsprosessen. Trening kan bidra til å holde figuren trim, ditt sinn skarpe, kolesterol lav, og din energi og styrke nivåer opp. Det kan være så enkelt som å gå 30 minutter hver dag, gjør noen yoga, og lett vektløfting.
7.
Stop røyking og drikking tungt. Røyking vil sped opp i stedet for å bremse aldringsprosessen. Det kan føre til flere ulike kreftformer samt rynker. Et glass eller to med vin om dagen er faktisk bra for deg, men alkohol i tilgang kan føre til mange medisinske problemer.
8.
Bruk et bredt spekter solkrem når du går ut side. Dette vil beskytte huden mot skadelige stråler som kan føre til hudkreft, pigmentflekker og rynker.
9.
Practice god tannhygiene. Å ta vare på tannkjøttet kan legge år til livet ditt. Folk som har tannkjøttsykdom er på et høyere risiko for hjertesykdom og slag. Floss regelmessig og gå til tannlegen hvert halvår for å bremse aldringsprosessen.
10.
Få en fysisk en gang i året. Du kan føle seg fint, men noen helseproblemer er tause drapsmenn. Legen kan sjekke for hudkreft, høyt kolesterol, diabetes og mange andre sykdommer som kan behandles for å hjelpe deg å leve lenger.
11.
Ha det gøy og leve livet til det fulle hver dag for å bremse aldringsprosessen. Vi er aldri garantert i morgen, så lever i dag og være glad for at du er i live.

Tips og advarsler


 • Diskuter noen øvelse som du ønsker å legge til rutine med legen din. Det kan være noen restriksjoner basert på din nåværende helsetilstand.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------