Stilling: helse > influensa >

hvordan å øke hastigheten på en periode

  Som de fleste kvinner vet, kan perioder være upraktisk og forstyrrende, spesielt når de er tunge eller smertefull og vare i flere dager. Dette er hvorfor mange kvinner, hvis gitt anledning, ville gjerne fremskynde sin periode og komme videre med sine vanlige rutinen. Mens det er ingen god måte å få raskere en menstruasjonssyklus når den først har begynt, er det lite østrogen piller som kan korte ned lengden på en periode til et gjennomsnitt på tre dager. Hvis dette høres ut som en endring som kunne gi en betydelig fordel livet ditt, les videre for trinnene for å komme i gang.

Du trenger:
helsepersonell
. Loestrin ® 24 Fe eller lignende lav-østrogen p-pille.
Vann.


en.
Snakk med en lege om å få en resept på en p-pille som reduserer lengden på en menstrual periode, for eksempel Loestrin. Dersom foreskrevet pillene, sørg for å lytte nøye til retningslinjer for daglig bruk.
To.
Velg et tidspunkt på dagen for å ta p-piller, og hold deg til den tiden å ha en pille med et glass vann hver dag. Eventuelle savnet doser kan føre til en høyere risiko for graviditet i seksuelt aktive kvinner.
tre.
Hvis du bytter til en lav-østrogen pille fra en annen p-pille, begynner å ta pillene den første søndagen etter menstruasjonen, selv om det er fortsatt noen blødning.

fire.
Hvis du derimot tar du Loestrin eller lignende p-piller etter en lang periode med å ikke ta p-piller, må du begynne å ta det på den første dagen i menstruasjonen.

Tips og advarsler


 • Selv om det ikke er noen etablerte metoder for å påskynde en periode etter at den har begynt, noen kvinner rapporterer at enkelte aktiviteter som trening, sex eller et varmt bad kan føre til en raskere blodstrøm og kan hjelpe lindre kramper. Kvinner vanligvis erfaring lett blødning og spotting eller en kvalm følelse etter start Loestrin og andre lavt østrogen p-piller. Disse er ikke tegn på at du bør slutte å bruke p-piller. Hvis du opplever smerte eller problemet ikke forsvinner, snakk med legen din.
 • Mulige alvorlige bivirkninger av lav-østrogen p-pille inkluderer blodpropp, hjerteinfarkt eller hjerneslag. Ikke røyke sigaretter, mens på pillen da dette kan øke sjansen for betydelige kardiovaskulære bivirkninger. Ikke gå glipp av din daglige dose prevensjon. Hvis for noe grunn du klarer å hoppe over en pille, ta en så snart du husker det, etterfulgt av den neste pille til vanlig tid.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------