Stilling: helse > influensa >

hvordan å være den eneste som ikke drikker eller røyker

  Facing fristende situasjoner kan være opprivende for noen prøver å avstå fra stoffer. Å være en av de få eller bare en i en sosial sammenkomst som ikke bruker er utfordrende. Noen av triksene jeg har kommet opp med eller hørt fra andre:
en.
Vit hva du får deg inn. Spør verten /vertinnen eller personen som inviterte deg hva slags fest det er. Hvis det føles ubehagelig så prøve å tilfeldig finne ut hva slags mennesker vil være der. Hvis du tror du kan være den eneste edru én eller ikke-røyker og deretter ta med en venn som kan være din venn for natten.
To.
Ta med egen drikke. Tilby å forsyne brus, iste, vann, brus, etc. Dette gir deg kontroll og du er sikker på å ha en ikke-alkoholfrie alternativ. Hold en drink i hånden din så mye som mulig, så hvis folk prøver å oppfordre deg til å "bare ha en øl", kan du avslå ved å si at du allerede har en drink.
Tre.

Få mennesker involvert i aktiviteter. Start et kortspill, dans konkurranse, et spill av darts, karaoke, eller noe annet gøy verten kan ha rundt. Holder du og alle andre okkuperte vil ta fokuset av det faktum at du ikke drikker eller røyker. Det vil også gi deg noe å gjøre når folk begynner å ta røyker pauser.
Fire.
Prøv å ikke forkynne for til folk som ikke er avholdende. Hvis du lar dem være, sjansene er mer sannsynlig at de vil la deg være. Som nevnt i Trinn en, bør du være klar over hvilken type fest du er på forhånd.
fem.
alltid har en flukt plan klar. Drive deg selv, hvis mulig, eller ha en nøktern driver på stand-by i tilfelle du trenger å forlate raskt. Ikke tving deg selv til å bo i en svært ubehagelig situasjon.

Tips og advarsler


 • De fleste vil ikke presse for hardt å få deg til å drikke eller røyke. Etter en stund vil de ikke engang merke til og det vil være et ikke-problem.
 • Du trenger ikke skylder folk forklaringer på dine valg.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------