Stilling: helse > influensa >

hvordan gjøre hjemme rettsmidler for hodelus

  Hjem rettsmidler for hodelus som majones, eddik, og tea tree essensielle oljen kan hjelpe deg å bli kvitt bugs for godt. Imidlertid må du være flittige og det vil ta betydelig innsats. Hvis du drar deg i håret fordi du ikke kan bli kvitt dem, kan disse enkle hjem rettsmidler for head lice hjelp. En av disse metodene vil være effektive, men de kan også brukes sammen for maksimale resultater

Du trenger:.
Real majones
. Hvit eddik.
Bolle.
Tea tree eterisk olje.
Listerine munnen vask.
Sprayflaske.
Baby shampoo.
Salt.
Peppermynte eterisk olje.


en.
Lag en majones eddik løsning for å bli kvitt hodelus. Kombiner to deler mayo med en del hvit eddik i en bolle. Legg til 80-10 dråper tea tree eterisk olje til blandingen og rør. Påfør løsningen direkte til håret og hodebunnen, og la den sitte i minst to timer før skylling og gre med en nit kam. Majones er en av de mest effektive hjemme rettsmidler for hodelus, fordi det smothers og dreper bugs og deres egg.
to.
Bruk Listerine, en annen av de mest effektive hjem rettsmidler for head lice, å bli kvitt den lille avlytting. Fyll en ren sprayflaske med Listerine munnen vask, og gi full styrke til hår og hodebunn. La den være i 10-30 minutter, så lenge du kan komfortabelt. Skyll grundig og gre håret med en nit kam. Alkohol som finnes i Listerine dreper lus og luseegg.
Tre.
Lag ditt eget hodet lice sjampo ved å kombinere en kopp baby shampoo med en spiseskje salt, to spiseskjeer hvit eddik, fem dråper tea tree eterisk olje, og fem dråper peppermynte eterisk olje. Bland godt og bruke direkte i fuktig hår og hodebunn. Skum, og la sjampo for å holde seg i minst 10 minutter før du skyller håret og gre med en strikk kam. Denne kombinasjonen av ingredienser skaper en av de beste hjem rettsmidler for hodelus, som oljer drepe og frastøte bugs, mens salt og eddik gjør det lettere å fjerne luseegg.

Tips og advarsler


 • Etter bruk av hjem rettsmidler for head lice, sørg for å rense alle sengetøy, klær, møbler, og utstoppede dyr. Vacuum hjemmet godt og spray madrasser og andre overflater med tea tree eterisk olje og vann.
 • la aldri noen hjemme rettsmidler for hodelus å komme i kontakt med øynene.
 • Ikke væsken hjem rettsmidler for hodelus. De er trygge for søknad til håret og hodebunnen, men bør unngås.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------