Stilling: helse > influensa >

hvordan komme gjennom influensa

  Er du fast hjemme clutching en boks av vev lese eHow artikler? Meg også, bortsett fra at jeg skrev en. Slik overleve influensa uten å miste ditt sinn

Du trenger:
en god bok
. vev.
en jentefilm.
Motrin.
et stort teppe.
kylling suppe.
Powerade /Gatorade.


en.
Innse at du har fått influensa, og i stedet for å benekte det, forsøk å få resten du trenger for å komme over det. Hvis du må gå på jobb, prøv å begrense timer, og forbeholder minst 3 timer for at-home avslapning.
to.
Ta en varm dusj om morgenen og på kvelden for å løsne opp alt gunk, og hvis du har langt hår binder det opp i en bolle og ha på seg en hettegenser inntil dens tørre slik at du ikke får kjølt.
tre.
Drikk mye væske. Jeg har alltid gå til butikken og fylle opp med Powerade. Shoppe rundt på nettet og finne matbutikk som er å ha en 10 for $ 10 salg. Mens det, få litt hoste drops og Nyquil også.
Fire.
Gjør deg selv litt varm suppe, eller enda bedre, har noen bringer det til deg! Pakk deg inn i en stor lodden teppe og holde et termometer i nærheten slik at du kan holde øye med feber din. Hvis det blir over 104 grader, bør du ringe legen din.
Fem.
Se en god, tåre-Jerker chick flick. Ikke bare vil det gi deg som varm god følelse på tross av feber, alle som gråter på slutten vil hjelpe åpner du tett nese passasjer. Hold masse vev i nærheten!
6.
Sov! Motrin vil hjelpe hvis feberen gjør du for verkende å bli komfortabel.
7.
Som du begynner å føle deg bedre, husk at kroppen din er fremdeles komme. Ikke gå til gym neste dag og kjører 4 miles (som jeg gjorde), fordi du vil bare ende opp tilbake på sofaen suge på halspastiller.

Tips og advarsler


 • Ta vare på deg selv, og sette andre på baksiden brenner for en gangs skyld.
 • motta hjelp fra andre!
 • Ikke prøv å gjøre for mye for fort.
 • Se opp for gurgling lyder i deg brystet, da disse kan være tegn på lungebetennelse.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------