Stilling: helse > influensa >

behandling av dårlig ånde

  

Introduksjon

Dårlig ånde er problem som plager mennesker over hele verden. Med forårsaker alt fra dårlig munnhygiene for sykdom, kan dårlig ånde også være en større bekymring enn bare forlegenhet. Men er det noen enkle måter du kan både behandle din dårlig ånde, samt øke nivået av helse i ditt liv på samme tid.

Oral Hygiene

Praktisere god munnhygiene er nr. 1 måten å forebygge og behandle dårlig ånde. Dårlig ånde er ofte forårsaket av plakk, døde tyggis celler og bakterier i munnen din. Når du ikke børste, tanntråd og bruke et munnvann, slike partikler og bakterier er i stand til å trives og vokse. Jo mer de får lov til å vokse og gjære, jo verre pusten kommer til å lukte. Ta skritt om morgenen når du våkner opp, og om kvelden før du går til sengs, vil drastisk endre måten pusten lukter.

Dental Besøk

Går til tannlegen hver sjette måned til ett år for en vanlig sjekk opp og renhold kan også hjelpe behandle dårlig ånde. En tannlege er i stand til å få mye dypere inn i munnen hulrom, rense ut alle de dvelende bakterier og råtnende stoffer som kan skjule seg i munnen. Disse regelmessige besøkene også bidra til å forhindre tannkjøttsykdom og andre tannproblemer som kan bidra til lukt forbundet med dårlig ånde.

Diet Endre

Visse matvarer og drikke kan faktisk bidra til vond lukt av pusten din. Drikker som kaffe og alkohol har begge innhold som kan somle i munnen og blodet som fører til dårlig lukt munnen. Matvarer som frisk mat, løk, karriretter og hvitløk, bidrar til dårlig ånde problemer.

Mints /Gum

Hvis du trenger en rask løsning, tygger på tyggegummi eller suge på en mint midlertidig kan maskere lukten av pusten. Noen nyere tannkjøtt og godteriet på markedet har ingredienser som kan hjelpe drepe bakteriene som forårsaker noen pust lukter, men de fortsatt ikke har makt til å oppløse råtnende mat og plakk som kan finnes i hele munnen.

Se en Doctor

Kronisk dårlig ånde kan også være tegn på et medisinsk problem. Infeksjoner i halsen og munnen kan bidra vesentlig til dårlig ånde problemer. Alkoholisme, bronkiektasier og acid reflux kan også bidra til en kronisk dårlig ånde problem.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------