Stilling: helse > influensa >

bivirkninger av tenner whiteners

   Med den utbredte tilgjengeligheten av tenner Whitening produkter, alle som ønsker en "million dollar" smil kan ha ett. Tennene Whitening prosessen kan gjøres enten hjemme med en over-the-counter kit eller av en tannlege. Selv om tennene Whitening produkter er svært vanlig og mye brukt, er det noen bivirkninger forbundet med dem

Følsomhet

tenner whiteners kan føre tennene følsomhet for varme og kalde mat og drikke. Følsomheten forsvinner vanligvis etter at bleking prosessen er fullført.

Irritasjon

Gum irritasjon kan være forårsaket av høye nivåer av peroxide funnet i tannbleking produkter og også fra traumer av bleking skuffene kommer i kontakt med tannkjøttet . Gum irritasjon forsvinner vanligvis noen dager etter at tannbleking prosessen er ferdig.

Pain

Noen ganger milde til moderate smerter kan oppstå under tannbleking prosessen. Smerten kan være forårsaket av inntrengning av peroxide til nerve vev, langvarig eksponering av tennene for å aktivere lys eller laser, og dehydrering av tennene under bleking prosedyrer.

Skade

Hvis tannbleking agenter er brukes for mye, kan de forårsake skader på tannemaljen.

Burns

Tannbleking produkter som bruker lys kan forårsake brannskader på leppene hvis de ikke er skikkelig beskyttet løpet av prosessen.

Hensyn

The American Dental Association anbefaler samarbeider med tannlegen din for å finne ut hvilke tannbleking behandling er best for deg.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------