Stilling: helse > influensa >

fjerning av kontaktlinser

  

Renslighet

Vask hendene. Etter å ha skitne hender mens du fjerner linsene kan muligens irritere øynene. Som sådan, bør du vaske hendene med en naturlig såpe uten tunge parfyme eller overdreven fuktighetskremer som aloe.

Sjekk Lens

Pass på at kontakten er fortsatt i øyet. For å gjøre dette, lukke det ene øyet. Hvis du åpner øynene er uskarpt, har du enten kontakte forskjøvet utenfor fargen i øyet eller ikke lenger i øyet. Dette vil hindre deg fra å muligens gjøre skade på øyet, poking rundt etter en kontakt som er faktisk ikke det.

Fjern Lens

Hold øyet åpent og, med fingeren, skyver du linser fra fargen av øyet i det hvite området. Beveg tommelen til din finger for å knipe med linsene. Trekk linsen av det hvite i øyet og legg den i kontakt med løsningen for rengjøring. Gjenta de samme trinnene for det andre øyet, inkludert trinn som beskrives i del 2.

Problemer og løsninger

Noen kontakte wearers kan få problem mens du fjerner sine objektiver. Hvis du ikke kan skyve linsen inn i den hvite delen av øyet ditt, prøve å finne et fokuspunkt å fokusere øynene på. Ikke flytt øynene fra dette stedet som når øyet beveger seg, så gjør linsen. Hvis du har problemer med å fange kontakten av øyet, prøve å skyve linsen lenger vekk fra hornhinnen inn det hvite i øyet. Hvis du fortsatt ikke kan få linsen ut, og øyet ditt begynner å føle seg irritert, ta en pause og komme tilbake senere og prøv igjen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------