Stilling: helse > influensa >

gode kjæledyr for astmatiske barn

   Foreldre søker for kjæledyr for sine astmatiske barn er i godt selskap. Om lag 9 millioner barn i USA har astma, ifølge American Academy of Allergy Astma Immunology. Det er den vanligste alvorlige barndommen sykdom (se Ressurser)

Teorier /Spekulasjoner

Noen helsearbeidere mener miljøfaktorer og livsstil, som for eksempel eksponering for visse kjæledyr, kan intensivere astma symptomer.

Identification

lodne dyr og astma vanligvis ikke blandes. Direkte kontakt med et dyrs pels, spytt eller dander kan utløse astmaanfall.

Typer

Fisk og frosker gjøre gode kjæledyr for astmatiske barn. Men hvis du foretrekker å kjæledyret ditt kjæledyr, bør du vurdere en som ikke skur, for eksempel en hårløs katt. Som for hunder, anbefaler American Kennel Club pudler og schnauzere så gode kjæledyr for personer med astma (se Ressurser).

Expert Insight

Fordi allergier varierer blant barn, eksperter anbefaler familier test for astmatiske reaksjoner før adoptere et kjæledyr . Dette kan være så enkelt som å utsette familien til visse raser for å se om det er en reaksjon.

Forebygging /løsning

Når du har valgt ditt kjæledyr, treffe tiltak for å holde astmatiske barnet sunt. Støvsug regelmessig, rene områder der dyrehår kan samle, og aldri tillate dyret å sove med barnet ditt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------