Stilling: helse > influensa >

graviditet stadier av baby

   Det er ikke mer utrolig at følgende utvikling av din baby. Hver uke, det er endringer i hans utseende, størrelse og utvikling. Begynnelse som et par celler og forvandle seg til en 7-til 9-lb. menneskelige i bare ni måneder, er babyens utvikling raske

Du trenger:.
bomullsdott
. Vitamin E olje.

Ebryo Stage

Etter befruktning, lag av celler danner et embryo. Babyen ser ikke ut som en baby på dette stadiet.

Tredje måned

Barnets fingeravtrykk er synlige, og hun har fått nesten en hel unse. Hun er ca 3 inches lenge nå, og du kan begynne å føle en svak flagrende når hun flytter.

Fjerde måned

Å få en annen 2 inches og 4 oz. , Har barnet et skjelett nå. Du kan bli over morgenkvalme og oppleve et utbrudd av energi som du angir i andre trimester.

Femte måned

Hun kan være flagrende øynene på deg nå, siden hennes øyelokkene og øyenbrynene er nå der. Hun er ca 10 inches lang fra toppen av hodet til tærne.

Sjette måned

Barnet ditt begynner å fete opp som han når nesten en kilo og en halv. Forbered deg selv for din voksende baby og din mangel på energi som du legger inn tredje trimester.

Syvende måned

veier på 3 kg. , Er babyen ca 15 inches lang fra toppen av hodet til tærne. Hennes visjon er sliping nå, og hun kan åpne og nærmere hennes øyne og se lyset.

Siste månedene

I de siste par månedene av svangerskapet, er babyen din mest fetende opp og utvikle lungene hennes, klar til å ta sitt første åndedrag.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------